Vattenkanna | Både praktisk och snygg

Filtrera

379 kr

909 kr

379
379
909
909

blomus

(2)

eva solo

(2)

Endast snabbleverans

(2)

Sortera

4 Produkter

Du har sett alla 4 produkter

Glöm trista vattenkannor i osmickrande design som man helst gömmer undan mellan vattningarna. Vi på Bygghemma.se tycker att en riktigt bra vattenkanna bör vara både praktisk och snygg, och erbjuder därför flera stilfulla modeller av hög kvalitet och med genomtänkta detaljer. Spana in vårt utbud, bli inspirerad och unna dig en vattenkanna som också blir ett snyggt tillskott i inredningen.

Hur stor vattenkanna behöver man?

För inomhusbruk räcker det oftast med en vattenkanna av något mindre modell som inte tar upp alltför mycket plats när den inte används. Har man däremot en trädgård eller en balkong och önskar en fin utekanna att vattna blommor ute med, kan det vara klokt att satsa på en större variant.

Vilken temperatur är bäst att vattna med?

Många blommor och växter föredrar vatten som inte är alltför kallt. Ett bra tips är därför att alltid ha din vattenkanna fylld mellan vattningarna. På så vis får vattnet nämligen en perfekt rumstemperatur. Utomhuskannor går utmärkt att låta stå framme och samla regnvatten, det blir bra både temperaturmässigt och för miljön.

Vilken modell ska man satsa på?

Har du många större växter med mycket grenverk och yviga blad, kan en vattenkanna med en lång hällpip vara att föredra. Då slipper du trassla in dig i blommor och blad för att komma åt jorden som ska vattnas. En kanna med kortare pip tar å andra sidan mindre plats, vilket kan vara bra om man har ont om utrymme. Vattenkannor i olika modeller hittar du billigt online här på Bygghemma.