Vattenspridare

Filtrera

32 kr

1 164 kr

32
32
1164
1164

fiskars

(5)

gardena

(20)

hortus

(2)

Vattenspridare

(14)

Flexvattenslang

(1)

Sprinkler

(5)

Droppslang

(2)

Sprinklerslang

(2)

Droppspridare

(2)

Fuktslang

(1)

Droppbevattning

(3)

28-350 m2

(1)

9-150 m2

(1)

9-250 m2

(1)

110-250 m2

(1)

Sprinklersystem

(2)

120-280 m2

(1)

Endast snabbleverans

(24)

Sortera

27 Produkter

Du har sett alla 27 produkter

När du behöver vattna gräsmattan eller blöta ner större områden och föremål kan det snabbt bli tidskrävande att göra det manuellt. I sådana situationer kan du ha nytta av en vattenspridare som effektivt gör jobbet åt dig. Med en vattenspridare går det arbetet betydligt mycket snabbare och du slipper oroa dig för att belasta kroppen. Hos oss på bygghemma.se kan du köpa vattenspridare online oavsett vad du behöver använda den till. De modeller vi erbjuder kommer från några av de ledande tillverkarna på marknaden, så du kan vara säker på att de har en lång livslängd och håller en hög kvalitet.

Hur man använder en vattenspridare

När du ska välja din nya vattenspridare behöver du säkerställa att den har den räckvidd du behöver. Du ska också fundera på hur du vill att den ska användas. Det finns bland annat modeller du kan sticka ner i gräsmattan när det är dags att vattna och det finns modeller som placeras ovanpå föremålet som skall blötas ner. När du har fått din nya vattenspridare följer du de instruktioner som följer med produkten. Alla modeller är enkla att använda och du kan installera dem utan någon professionell hjälp. För att förlänga livslängden på spridaren kan du torka av den efter användning så att det inte kommer in smuts i rören.

Köp din prisvärda vattenspridare hos oss

Vi har många års erfarenhet inom byggvarubranschen och har därför lyckats ta fram prisvärda och effektiva produkter för alla slags arbeten. Hos oss på bygghemma.se kan du hitta en billig vattenspridare som avlastar dig när du jobbar hemma. Behöver du hjälp före du gör ditt köp, eller om du har några frågor, får du gärna ta kontakt med vår kunniga kundtjänst.