Vattentunna & regntunna

Pris
699
699
3 799
3 799
Varumärke
Leveranstid

Vattentunna

En vattentunna är en stor investering för ditt hem, speciellt om du har en brunn som du är beroende av. En vattentunna gör det möjligt för dig att samla ditt regnvatten, som du sedan kan använda. Att ha en vattentunna är dessutom utmärkt när det har varit torka, eftersom du kan använda dig av regnvattnet från vattentunnan. Vill du investera i en vattentunna så säljer vi dessa hos oss på Bygghemma online och alltid billigt.

Läs mer...
Visar 5 av 5 produkter
Sida 1 / 1
Regntunna Greenline 200 l grå
greenline_1.jpg
review score
807 kr
849 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Regntunna Greenline 100 l grå
greenline_1.jpg
review score
699 kr
849 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Vattentunna Flexigarden Vänern 300 l
flexigarden-logotyp.jpgNyhet!
1 519 kr
1 599 kr
Levereras inom 2-3 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-3 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-3 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Hur använder man regnvattnet från vattentunnan?

Regnvattnet kan användas i ditt hem för att tvätta, diska, vattna växterna eller för att tvätta håret. För att du ska kunna använda regnvattnet är det dock viktigt att vattnet leds i rena rännor och stuprör. Du måste också göra ditt bästa för att förhindra att smuts hamnar i de rena uppsamlingskärlen så vattnet håller sig rent och går att använda.

Vattentunna - trä eller plast?

När det kommer till att köpa en vattentunna finns det olika material att välja mellan. Det finns fördelar och nackdelar med både trä och plast för din vattentunna. En vattentunna av trä kräver lite mer underhåll än en vattentunna av plast.

Behöver min vattentunna ett lock?

En regnvattentunna kommer idag nästan alltid med ett lock, det är inget måste, däremot håller det ditt vatten renare. Detta eftersom det är enkelt att det trillar ner skräp, smuts och löv i ditt vatten. Ett lock på vattentunnan hjälper dig att undvika detta. Det är dessutom säkrare med ett lock om du har mindre barn eller djur.