Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Vattenutkastare | Effektiv utkastare av vatten

Filtrera

289kr
2681kr

alterna

(2)

fm mattsson

(1)

garantia

(2)

gustavsberg

(2)

mora

(1)

oras

(2)

trio perfekta

(1)

Endast snabbleverans

(7)

1

(6)

2

(1)

Sortera

11 Produkter

Du har sett alla 11 produkter

Vanliga frågor om

Vad är en vattenutkastare?
Varmt och kallt vatten med vattenutkastare?
Kan jag själv montera en vattenutkastare?

Utomhuskran med vattenutkast

När du behöver vatten utomhus kan det kännas krångligt och tungt att bära ut det i hinkar. Det är också väldigt bökigt att koppla en slang till kranar inomhus. Det allra enklaste sättet att förse dig själv med rinnande vatten utomhus är att montera en vattenutkastare på husväggen eller utanpå garaget. Med en sådan kan du tappa vatten när helst du behöver det. Perfekt med vattenkranar utomhus. Hos oss på Bygghemma kan du hitta en effektiv och billig tappkran utan problem. Det finns flera olika modeller att välja mellan så du kommer med all säkerhet hitta precis den typ som passar dina behov allra bäst.

Rinnande vatten från utkastare

Innan du bestämmer dig för vilken modell av vattenutkastare du vill köpa är det ett par saker du måste ta ställning till. Du behöver bestämma om du vill kunna reglera temperaturen på vattnet som kommer ur kranen. Det finns modeller som både har ett reglage för varmvatten och ett för kallvatten, men det finns också kranar som har ett enda reglage. Ska du främst använda kranen under sommarmånaderna för att exempelvis vattna gräsmattan eller trädgårdslandet brukar det räcka gott och väl med en modell som inte har justerbar temperatur. Ska du däremot utföra arbeten som kräver olika värmenivåer behöver du ha en vattenutkastare som du enkelt kan korrigera temperaturen på. Ska du använda kranen även under de kallare månaderna är det bra att välja en modell som är fryssäker. Då behöver du inte oroa dig för att vattnet i ledningarna kommer frysa till is under vintern. När du väl har fått hem din vattenutkastare monterar du den enkelt med hjälp av de medföljande bruksanvisningarna. Vanligtvis är det här inte något svårt arbete att göra själv, men om det känns för knepigt kan du ta kontakt med en montör som utför installationen åt dig.

Många modeller av vattenutkastare

Vi på Bygghemma har många års erfarenhet av att erbjuda privatpersoner verktyg och tillbehör som underlättar vardagen. När du ska köpa vattenutkastare kan du hitta flera modeller att välja mellan hos oss. Det gemensamma för dem alla är att de kommer från några av de ledande varumärkena. Det gör att du kan vara säker på att den modell du väljer kommer fungera felfritt en lång tid framöver.