Campinggrill | Laga god mat ute

Filtrera

332 kr

2 999 kr

332
332
2999
2999

bon-fire

(5)

briv

(1)

lodge cast iron

(2)

Endast snabbleverans

(6)

Sortera

8 Produkter

Du har sett alla 8 produkter

Att campa är ett perfekt sätt att spendera tid i naturen, och kunna slappna av ordentligt utan all stress i vardagen. Men att campa är inget utan att ha en campinggrill med dig. Det är ett perfekt sätt att laga mat mitt ute i ingenstans för dig och hela familjen. Hos oss på Bygghemma kan du köpa en campinggrill för dina unika behov. Alltid till ett billigt pris och du beställer det enkelt online, med snabb leverans.

Hur rengör jag min campinggrill?

Att rengöra din campinggrill är viktigt för att den ska hålla i många år framöver. Hur du borde rengöra din grill beror på om du har en gasol- eller kolgrill. På en gasolgrill måste du först och främst koppla bort gasbehållaren. Det är också bäst att rengöra den medan grillen fortfarande är varm. Detta eftersom det är lättare att få bort fett och mat när det är varmt. Använd också en grillborste för att få det bästa resultatet. På en camping grill med kol är det viktigt att du rengör locket, botten och gallret. Precis som med gasolgrillen kan du använda dig av en grillborste, men du kan även använda varmt vatten och diskmedel.

Vad är skillnaden mellan en gasolgrill och en kolgrill?

En kolgrill innebär att du eldar med kol för att grilla, medan en gasolgrill är enklare att få igång och du kan enklare reglera värmen. En gasolgrill kräver också lite mer underhåll än en kolgrill. Det finns fördelar och nackdelar med båda, och vilken som passar dig beror helt på dina behov och önskemål.