Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Elgrill

Filtrera

349kr
9946kr

cadac

(1)

landmann

(2)

muurikka

(5)

tristar

(1)

weber

(7)

30cm
116cm
0.9kW
3.2kW

Endast snabbleverans

(15)

34X22

(1)

40

(4)

41x33

(1)

43X25

(1)

43x28

(1)

43x32

(1)

46x33

(1)

49x33

(1)

49x39

(2)

55x39

(1)

59x40,5

(1)

Sortera

16 Produkter

Du har sett alla 16 produkter

Vanliga frågor om

Vilka fördelar har en elgrill?
Hur rengör jag min elgrill?
Hur ska jag förvara min elgrill när den inte används?
Kan jag använda elgrill på min balkong?
Vilken typ av mat kan jag laga på elgrillar?

Populära filtreringar

Är du ute efter en bra och billig elgrill? I vårt breda sortiment har vi elgrillar av alla typer och som passar alla plånböcker. Med en smidig elgrill kan du grilla året runt, både inomhus och utomhus. En elgrill är det mest miljövänliga alternativet när det kommer till olika grillar, och den släpper ifrån sig minimalt med matos. Om du bor i lägenhet och vill grilla ute på balkongen under sommarmånaderna är en elgrill det självklara valet då varken rök eller matos kommer att störa grannarna. Ofta är det också den enda typen av grill som tillåts av hyresvärd eller förening. Njut av grillad mat när som helst med en bra och prisvärd elgrill.

Smidig och lättskött elgrill

En elgrill är otroligt smidig och lättskött i jämförelse med mer traditionella grillar såsom klotgrillar eller gasolgrillar. Du slipper böket med grillkol och briketter, och du kan styra värmen för att uppnå ett perfekt resultat varje gång. Vissa saknar den karakteristiska grillsmaken som man får med en kolgrill, men fördelarna är trots detta många. Grillen är väldigt lätt att rengöra, och har man smort in gallret ordentligt så räcker det oftast med att torka av grillen efter användning. Man ska inte diska grillen då de elektriska komponenterna kan ta skada. Förvara helst din grill inomhus, speciellt under vinterhalvåret, så att ingen väta kommer åt som kan förstöra grillen. Den smidiga grillen är även lätt att ta med, till exempel under en campingresa eller på båtutflykten. Passar perfekt för dig som bor i lägenhet med eller utan balkong.

Elgrillar för dig som bor i stan

Om du bor i lägenhet eller vill ha en smidig grill till balkongen, stugan, båten eller husvagnen, ska du definitivt köpa elgrill. Den smidiga grillen är lätt att ta med sig och kräver inget extra i form av kol, briketter eller tändvätska. Bara koppla in grillen i ett eluttag och du är klar att grilla fisk, grönsaker eller kött på ett kick.