Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Gasolgrill | Skön grillning

Filtrera

969kr
74900kr

Visa kampanj

(5)

Visa sänkt pris

(18)

Visa enbart nyheter

(2)

51cm
590cm

bluegaz

(6)

boretti

(2)

broil king

(25)

cadac

(2)

char-broil

(7)

cobb

(1)

comfort garden

(1)

grill guru

(2)

landmann

(20)

metalcraft

(19)

muurikka

(1)

myoutdoorkitchen

(4)

napoleon

(23)

nexgrill

(5)

smart living

(1)

sunwind

(7)

weber

(6)

Gasolgrill

(127)

Gasol/Kolgrill

(4)

Sommarkök Gas

(1)

Svart

(106)

Stål

(74)

Blå

(2)

Grå

(5)

Silver

(2)

Sortera

132 Produkter

Gasolgrill Bluegaz Z-1

Gasolgrill Bluegaz Z-1

8 995 kr

Se priset!

Gasolgrill Sunwind Disa

Gasolgrill Sunwind Disa

8 389 kr8 915 kr

Sänkt pris!

Spara 526 kr

Gasolgrill Bluegaz Z-3

Gasolgrill Bluegaz Z-3

6 995 kr

Se priset!

Topptestad

Gasolgrill Bluegaz Z-6

Gasolgrill Bluegaz Z-6

4 995 kr

Se priset!

Gasolgrill Napoleon Freestyle 425

Gasolgrill Napoleon Freestyle 425

7 290 kr

Se priset!

Topptestad

Gasolgrill Broil King Imperial S 690 IR

Gasolgrill Broil King Imperial S 690 IR

45 399 kr48 999 kr

Sänkt pris!

Spara 3 600 kr

Gasolgrill Sunwind Hild portabel

Gasolgrill Sunwind Hild portabel

969 kr2 689 kr

Spara 1 720 kr

Kampanj

tom 3/3

Gasolgrill Weber Q1200

Gasolgrill Weber Q1200

3 199 kr3 473 kr

Sänkt pris!

Spara 274 kr

Gasolgrill Bluegaz X-1

Gasolgrill Bluegaz X-1

12 995 kr

Se priset!

Gasolgrill Weber Q3200

Gasolgrill Weber Q3200

7 455 kr8 156 kr

Sänkt pris!

Spara 701 kr

Gasolgrill Sunwind Helle

Gasolgrill Sunwind Helle

1 949 kr3 189 kr

Spara 1 240 kr

Kampanj

tom 20/3

Gasolgrill Metalcraft New Orleans Blackline med Varmluftsfunktion

Gasolgrill Metalcraft New Orleans Blackline med Varmluftsfunktion

24 942 kr27 884 kr

Sänkt pris!

Spara 2 942 kr

Gasolgrill Landmann Triton flexX PTS 3.0

Gasolgrill Landmann Triton flexX PTS 3.0

5 490 kr5 499 kr

Sänkt pris!

Du har sett 36 av 132 produkter
1 av 4

Vanliga frågor om

Vilken fördel finns det med gasolgrill?
Hur rengör jag bäst en gasolgrill?
Vad är skillnaden mellan en gasgrill och en kolgrill?
Hur väljer jag rätt gasolgrill?
Hur bör gasolgrillar förvaras under vintermånaderna?

Den nordiska sommaren är för kort för att inte utnyttja till fullo. Sätt krydda på de vackra utekvällarna med ett mål mat tillagat på grillen. En bra gasolgrill kan göra jobbet medan du övervakar den från solstolen. Här kan du välja mellan många praktiska och snygga grillar.

Laga god mat med en gasolgrill

Många tror att röksmaken blir mindre framträdande när man använder en gasol istället för att grilla över kol men så är det inte. Den jämna värmen får fettet att smälta fint och matoset producerar precis den aromatiska smak köttet ska ha när man grillar. Dessutom har man möjligheten att ställa in temperaturen exakt så att filéerna blir riktigt möra och majsen lagom mjuk. När man ska köpa gasolgrill kan man börja att fråga sig hur stor grill man behöver. Om man är många i familjen kanske man behöver mycket plats både att steka på och mer yta för varmhållning. Den som bara grillar några få gånger om året kanske föredrar en liten grill med hjul som är lätt att ställa undan medan storgrillaren föredrar en rejält tilltagen anordning till sitt utekök. Att grilla hör till utelivets fröjder och inbjuder till gemenskap och glädje.

Det är enkelt att tända gasolgrillar

Den som grillat förr vet hur svårt det kan vara att få eld på kolet i god tid innan gästerna dyker upp, men en gasolgrill är enkel att tända upp. Gasolgrillar är utrustade med särskilda reglage som startar tändningen. Gasol är en förening av propan och butan. När den lättantändliga gasen bränns så bildas koldioxid och vanlig vattenånga vilket gör den mycket miljövänlig. Gasolen förvaras på flaskor och ansluts enkelt till grillen. Först kopplas slangen från grillen till regulatorn och sedan ansluts regulatorn till gasolflaskan. Svårare är det inte och sedan är det bara tända på och börja grilla. I vårt breda utbud av grillar är det lätt att hitta en billig gasolgrill som passar dina behov. Det kan inte bli enklare att hitta en trevlig sysselsättning som passar både dig, din familj och dina vänner en skön sommar kväll.

Vad ska man tänka på när man skaffar en gasolgrill?

Grilla säkert med gasolgrillen

Innan man tar en gasolgrill i bruk för första gången så ska man kontrollera att det inte läcker ut gas någonstans och det är även bra om man gör en rutin av att läckagetesta grillen en gång om året. Det kan man göra genom att blanda såpa och vatten som man sprejar på för att se om det bildas bubblor. När man förvarar eller använder gasolflaskor ska man se till att de står upp. Många föredrar att förvara gasolflaskan direkt under grillen men man bör flytta ut den en bit medan man grillar. Det är viktigt att se till att slangen inte skaver mot något eller blir utsatt för hetta. Man ska inte heller placera en gasoltub i direkt solsken.

Håll uppsikt över grillningen

När det är dags för den där grillkvällen som alla sett fram emot så är det viktigt att tänka på att placera grillen så att inte barn eller husdjur kan komma åt den av misstag. En gasolgrill blir precis som alla andra grillar mycket het och man kan bränna sig rejält på den om man inte ser upp. Se till att det finns en brandsläckare i närheten och försök aldrig släcka direkt i grillen med vatten. Lämna inte heller grillen utan uppsyn när den är tänd. Nyfikna barn och lösspringande hundar kan få för sig att ta en närmare titt när ingen är i närheten. En rätt använd grill är ett toppen verktyg för trevliga sammankomster.

Håll rent och snyggt i grillen

Efter grillningen är det dags att göra rent. Oftast behövs inget diskmedel men en riktigt bra grillborste är nödvändig. Om man värmer upp grillen så lossnar fett och matrester så att de går att borsta bort från grillgallret. När sedan grillen kallnat igen så kan man rengöra rören till brännaren. Se då till att ha en ren borste så att det inte kommer in fett i rörens hål. I baljan brukar det samlas fett och rester så där måste man skrapa ur ordentligt. Om det ligger kvar för mycket fett så kan det ta eld av hettan till slut. Uppflammande lågor är inte trevligt så städa noga. Torka slutligen av utsidan så att grillen ser ren och fräsch ut.

Grilla året runt med din gasolgrill

Vi har samlats kring elden i alla tider och nu är det enklare än någonsin. Med en gasolgrill går det snabbt att tända upp och den brinner jämnt och säkert. När man bestämt sig för storlek kan man också titta på tillbehör och design. Vissa grillar är utrustade med finesser som handdukshängare, brödhyllor och annat. Tänk även på att kontrollera arbetshöjden på grillen innan du köper den. Det kan bli mycket matlagning vid grillen när man väl kommit igång. Om man känner att man har anlag för att bli en riktig storgrillare så kan man ta steget fullt ut och bygga ett helt utekök till sin grill. Man kan ju faktiskt grilla på vintern också.

Att investera i en gasolgrill är ett utmärkt sätt att förvandla trädgården eller uteplatsen till ett utomhuskök där du kan laga läckra grillrätter året runt. Under rea hos oss på Bygghemma kan du hitta fantastiska erbjudanden på gasolgrillar av högsta kvalitet. Det är ett utmärkt tillfälle att skaffa en toppmodern grill till ett förmånligt pris. Genom att köpa en gasolgrill på rea kan du spara pengar samtidigt som du investerar i en pålitlig och effektiv grill som kommer att ge dig många härliga grillstunder.