Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Murgrill

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Har du en uteplats och vill ha en rejäl och snygg grill för många härliga grillkvällar? Med en ståtlig murgrill skapar du en naturlig samlingsplats i trädgården där du kan både tillaga och servera god mat. Med stor stekyta kan ni samlas många vänner runt grillen.

Lyxig grill för alla grillmästare

En murgrill levereras vanligtvis komplett förutom eldfast murbruk som kan behövas för att mura ihop ett par delar. Har murgrillen omålade delar bör dessa målas med sockel- eller silikatfärg som skyddar mot väta. Eldstadsplattan behöver inte målas. Använd kol eller briketter som även kan blandas för att snabbt ge en glöd som håller länge. Med murgrillen är du redo för grillsäsongen i ett nafs.

En duktig grillmästare är värd en murgrill som är bland det bästa man kan skaffa sig i grillväg. Med justerbart galler grillar du lämpligt allt från kött till grönsaker. Låt den snygga murgrillen bli en del av inredningen i din trädgård. För många grillfester med flera inbjudna passar den perfekt.