Pelletsgrill | Grilla enkelt

Filtrera

9 499 kr

24 995 kr

9499
9499
24995
24995

broil king

(2)

traeger

(6)

weber

(2)

Endast snabbleverans

(10)

Sortera

10 Produkter

Du har sett alla 10 produkter

En pelletsgrill är lyxvarianten som gör grillandet så enkelt det kan bli. Du fyller grillen med pellets, lägger på dina råvaror, stänger locket och väljer temperatur. Du kan tillaga dina råvaror på många sätt och variera smaksättningen med olika sorters pellets.

Vilken sort ska du välja?

Pelletsgrillarna finns i olika storlekar och har varierande utrustning. Vilken sort du ska välja beror på hur mycket funktioner du vill ha samt hur stort sällskap du ska kunna laga mat till. En del pelletsgrillar erbjuder möjligheter som bakning, stekning och bräsering, så fundera ordentligt på vad det är du vill kunna göra med din grill innan du bestämmer dig för en. Det finns både billiga och lite mer kostsamma pelletsgrillar och vi rekommenderar att du köper en som du kan experimentera lite med. Matlagningen blir roligare ju fler möjligheter du har.

Varför har grillen Wi-Fi?

Både stora och små pelletsgrillar har ofta Wi-Fi som är kopplade till en app. Genom appen kan du kontrollera maten medan du ägnar dig åt andra sysslor, allt för att underlätta och effektivisera din vardag.

Vilka pellets behöver du?

Här är det upp till dina smakpreferenser. De pellets som används i en pelletsgrill är tillverkade av trä och ger en fin rökutveckling. Olika smaksättningar som barbecue, hickory, nöt, äpple och körsbär förhöjer smakupplevelsen ytterligare och gör att du kan variera din matlagning i oändlighet. Hos oss hittar du flera olika sorters pellets att använda till din grillning och du kan beställa både grill och pellets billigt online här på Bygghemma.se.