Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.
Det är inte längre nödvändigt att bygga eller köpa en separat rök om du vill kunna tillreda till exempel nyfångad fisk på det sättet. Med en rökgrill får du ett mycket flexibelt och användbart matlagningsredskap som ger dig många trevliga möjligheter under sommarhalvåret.
Läs mer...Att varmröka råvaror är en skonsam tillagningsmetod som ger en unik smak till maten och som passar med det populära "slow-food konceptet". Olika typer av spån avsedda för rökning ger dessutom olika smak så här kan man variera sig. Med rökgrill kan man få bra kontroll över processen och även grilla sin mat på vanligt sätt. Det är inte konstigt att rökgrillar blivit storsäljare på senare år.
En rökgrill ger dig ett nytt sätt att laga mat utan att du behöver införskaffa specialutrustning. Förutom de flesta typer av kött och fisk kan man även röka ostar, grönsaker och varför inte ett gott bröd? De flesta av våra rökgrillar kan även användas om du vill nyttja ånga i matlagningen.