Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Bastutunna Nordkapp.NU Vertikal

Bastutunna Nordkapp.NU
Vertikal

fr. 139 000 kr

Se priset!

Välj Färg
Tillverkningsvara  - Levereras normalt inom 14-16 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Jobbar du hårt och känner dig trött kan ett bastubad också hjälpa dig att lindra detta. Förutom att en rund bastu ser trevlig ut och är mysig att sitta i, ger den runda formen en stor fördel gentemot de fyrkantiga modellerna.
Varumärke

Beskrivning

Jobbar du hårt och känner dig trött kan ett bastubad också hjälpa dig att lindra detta. Förutom att en rund bastu ser trevlig ut och är mysig att sitta i, ger den runda formen en stor fördel gentemot de fyrkantiga modellerna.
Jobbar du hårt och känner dig trött kan ett bastubad också hjälpa dig att lindra detta. Förutom att en rund bastu ser trevlig ut och är mysig att sitta i, ger den runda formen en stor fördel gentemot de fyrkantiga modellerna. Denna platsbesparande bastu modell är en perfekt uppfinning för er som vill placera sin bastu på en terrass eller i en mindre gård. Bastu tunna VERTIKAL - är mycket kompakt och upptar inte så stort utrymme. Trots sin mindre storlek levererar bastun likväl en högkvalitativ upplevelse. Bastu rymmer en liten familj, ett företag eller ett gäng nära vänner. Bastun ger en mysigt och bekvämt känsla på grund av att den vedeldade kaminen är placerad i mitten av bastun och bänkarna följer väggarna. Den nuvarande modellen är utrustad med en låsbar ytterdörr med stort fönster, vilket bidrar med ljus in i interiören och skapar en underbar och bekväm atmosfär. Det är sagolika träet för konstruktionen tillsammans med koniska taket kommer definitivt att bidra med att försköna landskapet!

Mått:
- Väggens tjocklek: 42 mm
- Byggarea: 5,04 kvm
- Takhöjd bastu: 3041 mm
- Mått fönster: 200x200 / 525x200 / 850x200 mm
- Mått ytterdörr: 1800 x 690 mm
- Vikt: 1100 kg
- Paketsmått: Pal.1: 2500 x 2000 x 2500 mm
- Pal.2: 1200 x 1950 x 2000 mm

Standarduppsättning ingår:
- Material: Norrländsk gran
- Harvia M3 (WKPM3)
- Harvia Stålskorsten (WHP1500)
- Harvia THERMIO Vattenvärmare (WP250LD)
- Bastustenar: Harvia AC3020 (40 kg) D10-15 cm
- Skyddsvägg: Harvia, full (WL475)
- Golvskyddsplåt: Harvia, svart (WL100)
- Bastu ljudsystem IP68 (USB, AUX, Bluetooth, radio)
- Vattentät adapter 220V / 12V / 5A IP67
- Ljudhögtalare MDS 80
- Led belysning runt dörren på utsidan (downlights)
- Led system lampor under sittbänkarna
- Antal fönster: sex
- Låsbar yttedörr med stort fönster
- Bastulavar gjord av toppkvalitativ al
- Ventilationsgaller: Ingår
- Takbeläggning: Svart asfalt shingel

Montage: Leverans halvmonterad och kräver slutlig installation av taket på plats.
Färg: Levereras omålad. Utsidan måste behandlas efter montering

Byggnadslov: Denna form av byggnad omfattas normalt inte av byggnadstillstånd utan går in under kategorin friggebodar och är därmed till sin natur bygglovsbefriade. Dock krävs som vanligt att du måste följa reglerna i Plan- och bygglagen (PBL). För att vara på den säkra sidan är det alltid bra att kolla vad som gäller i just din kommun. Särskilda föreskrifter kan föreligga med restriktioner kring närhet till tomtgräns mm. Vid frågor gällande bygglov rekommenderar vi er att kontakta er kommuns Stadsbyggnadskontor eftersom lokala avvikelser är vanliga.

Hemleverans: Det är viktigt att du som kund planerar mottagandet av varorna i förväg. Som standard för hemleverans utförs detta av en 7,5-flakmeter lång lastbil, om inget annat begärs i din beställning. Hemleverans omfattar inte sändningar som begränsas av miljözon, axeltryck, snäva vägar eller eventuella komplikationer för lossning i ditt område, lokala trafikföreskrifter eller begränsad framkomlighet och nödvändighet av omlastning till annat fordon för lastning eller lossning.

Avlastning: Bastun levereras med kranbil. För alla hemleveranser gäller transport fram till adressen på körbar väg. Det maximala avståndet i från parkeringsplatsen där lastbilen kan stanna till den slutliga avlastningsplatsen är begränsat med 20 meter.

Egenskaper

VarumärkeNordkapp.NU
Art.Nr.4241N
MaterialNorrländsk Gran
UtförandeTimrad
TypBastu
Antal Dörrar1 st
Väggtjocklek38 mm
AltanNej
TakdesignSadeltak
ZonSnözon 3
Höjd3040 mm
Längd2050 mm
Bredd2450 mm
FärgRöd, Svart, Thermowood, Vit