Trädgårdsskjul/​Förråd Metalcraft Premium

Trädgårdsskjul/Förråd Metalcraft Premium
Trädgårdsskjul/Förråd Metalcraft Premium
Trädgårdsskjul/Förråd Metalcraft Premium
Trädgårdsskjul/Förråd Metalcraft Premium
29%
Rek. pris 10 499 kr
7 488 kr

Delbetala från  157 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Underhållsfritt förråd, tillverkad i plåt med metallstomme.
Byggd för att hålla
Premium-modell med förstärkt konstruktion samt galvaniserat ramverk och plåt.

Metallfundament ingår
Det ingår även galvaniserade metallreglar för golv, om man vill lägga in ett innergolv. Men man kan också välja att inte använda reglarna, om man vill ha skjulet stående direkt på marken. Metallfundamenten gör även att förrådet blir än mer stabilt.

Extra generös takhöjd
Detta är ett perfekt förråd för dig som behöver ett redskapsskjul för förvaring av trädgårdsredskap och annat, utan att vilja lägga en förmögenhet på ett förråd i trä. Förrådet är lämpligt för vinterförvaring av trädgårdsmöbler, gräsklippare och andra redskap för trädgården. Förrådet öppnas med dubbeldörrar med en totalhöjd på 210 cm och en totalbredd på 118 cm. Den väl tilltagna öppningen gör att du har gått om utrymme att köra in och ut gräsklippare eller bära in större redskap eller möbler som ska in för vinterförvaring - som exempelvis en terrassvärmare eller stege - utan krångel med låga dörröppningar. Ett stort fönster med rejäla plexiglas ger ett behagligt ljusinsläpp i förrådet. Dessa redskapsbodar har lite högre nock- och dörrhöjd än många liknande plåtförråd på marknaden.

Enkel att montera
Trädgårdsboden levereras som en komplett byggsats. Det är mycket enkelt att sätta upp förrådet och det tar bara en bråkdel av tidsåtgången som krävs för att montera ett trädgårdsförråd i trä. Du kan ställa redskapsskjulet på exempelvis gjutna plintar. Det finns i varje hörn av nedsidan metallfästen för att kunna fästa skjulet på t.ex. plintar eller annat markfundament. Detta trädgårdsskjul kräver vanligtvis inget bygglov.

Egenskaper

VarumärkeMetalcraft
Art.Nr.142-1-76
TakdesignSadeltak
Djup1720 mm
Höjd2620 mm
Bredd3020 mm