Filtrera

Sortera

0 Produkter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Metalcraft är ett företag som sedan många år tillbaka bl.a. tillverkar högkvalitativa, effektiva och funktionella snöslungor. Fokus ligger på rejäl maskinstyrka, användarvänlighet och innovativ teknik som garanterar att jobbet blir ordentligt gjort. För Metalcrafts snöslungor är ingen snömängd för stor, inget klimat för tufft och ingen terräng för svår.

Satsa på en bränslesnål bensindriven snöslunga från Metalcraft

Snöskottning är ett tungt, tidskrävande och relativt ineffektivt arbete. Vid stora mängder snö och tung blötsnö kan det lätt upplevas både evighetslångt och tröstlöst. Genom att investera i en bensindriven snöslunga från Metalcraft, sparar du både på din kropp och tid och får dessutom ett avsevärt mycket bättre resultat. Här på Bygghemma hittar du ett urval av Metalcrafts bensindrivna snöslungor, framtagna för att vara både så bränslesnåla och effektiva som möjligt.

Varför är batteristart att föredra?

Till skillnad från snöslungor med 230V elstart, kräver en maskin med batteristart varken tillgång till kablar eller eluttag. Snöslungan startas istället, i likhet med en bil, med hjälp av det kraftfulla batteriet. Detta medför förstås bättre flexibilitet och färre bekymmer med att alltid behöva ha närhet till ett 230V uttag. Spana in vårt utbud av kvalitetssäkrade snöslungor från Metalcraft. Som vanligt handlar du alltid billigt och bekvämt online här på Bygghemma.se!