Lekstuga

Pris
2 495
2 495
8 995
8 995
Varumärke
Altan

Lekstuga plast | Barns egna krypin

Hos oss på bygghemma.se kan du hitta en perfekt lekstuga av plast. Gjort i ett tåligt material och lätt att flytta när det behövs. Lika lätt att beställa på nätet och billig så att det passar varje plånbok. Du kanske undrar om underhåll? En lekstuga i plast är närapå underhållsfri och kan placeras både inomhus och utomhus. Var som helst i din trädgården eller i ditt hem. Den gör leken möjlig som varje barn och ibland även vuxna drömmer om. Ett eget hem.

Läs mer...
Visar 4 av 4 produkter
Sida 1 / 1
Levereras inom 2-3 veckor
Gå till produkt
Levereras inom 2-3 veckor
Gå till produkt
Levereras inom 2-3 veckor
Gå till produkt
Levereras inom 2-3 veckor
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Hur tränar barn sina sinnen i lekhus?

I leken stimuleras många sinnen och barnen får möjlighet att träna på kommunikation och det de ser vuxna göra i hemmet. De får använda alla sina sinnen och sin fantasi. Med lekstugor från bygghemma.se kommer barnet i kontakt med sin begynnande förmåga att reflektera över hur de vill ha det i sitt eget lilla hus och hem.

Varför vill barn så gärna ha en lekstuga?

Lekstugan fungerar som ett eget krypin för att vara ifred eller för att bjuda in sina lekkamrater. Det kan bli många när fantasin sätter fart. Dockor, nallar, osynliga fantasivänner, idoler, kamrater eller föräldrar. Här kan de spendera timme efter timme och utforska livet.

Vad krävs för underhåll av en lekstuga av plast?

När leken är klar lämnar barnen sin lekstuga. Som vuxen kan du behöva skydda den från hårt vinterväder och spola av lekstugan när den visar spår av både sand- och lerkakor. Men se upp, det dyker strax upp en liten kompis som vill sköta även spolningen.