Pergola gop Florida

Pergola gop Florida
Pergola gop Florida
Rek. pris 21 087 kr
18 990 kr

Delbetala från  399 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Florida från gop är en modern och elegant pergola med stomme av pulverlackerad rostbeständig aluminiumram och justerbart solsegel tillverkad av UV-resistent polyester och nylon.
Njut av sommaren i din trädgård under en luftig och elegant pergola med solsegel. Paviljongen består av en rostbeständig aluminiumkonstruktion som är mycket stabil, underhållsfri och tålig. Det naturtrogna träutseendet ger paviljongen en elegant design. Det justerbara solseglet tillverkad av UV-resistent polyester och nylon ger dig ett behagligt ljusgenomsläpp. Solseglet kan justeras åt sidan vilket gör att du själv kan reglera hur mycket eller lite sol som du vill släppa in. De fyra stöttepelarna är fästa på marken med skruvar vilket gör att pergolan står stadigt även vid blåsigt väder. Diskreta lock täcker skruvarna och ger en estetisk finish. Den högkvalitativa paviljongen är designad för hela året och kan tryggt övervintra i trädgården utan att du behöver montera ner den. Vi rekommenderar att du lagrar solseglet segla inomhus under vintermånaderna.

Monteringen är enkel och det följer med en monteringsanvisning. Inga specialverktyg behövs. Vi rekommenderar att pergolan monteras på en plan yta av trä, betong eller gatsten. Pergolan levereras med skruvar för förankring i mark.

- Material Stomme: Pulverlackerad och rostbeständig aluminiumram
- Material Duk: UV-resistent polyester & nylon
- Rostfri och tålig konstruktion
- Realistiskt och elegant träutseende
- UV-resistent solsegel
- Komplett kit, färdig att monteras
- 5 års garanti mot rost

Egenskaper

VarumärkeGlasfiber & Plastprodukter
Art.Nr.XU06001071G
FärgBrun/Beige, Ljusbrun/Beige, Vit/Beige
Area12, 18 m2
MaterialAluminiumram/Stål
TypPergola
Bredd3500 mm
Höjd2350, 2360 mm
Längd3500, 5050 mm
Vikt80, 91 kg