Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, mån-fre 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Utedass

   Pris
   7 490 kr
   7 490 kr
   7 990 kr
   7 990 kr
   Varumärke
   Leveranstid

   Utedass

   Få saker är så idylliska som ett besök på ett klassiskt utedass. Känslan att sitta där på sommarmorgnar och lyssna på fågelkvitter medan man sköter sina behov är svårslagen. Många filosofiska tankar har tänkts och världsproblem lösts på utedass. Söker du ett pittoreskt dass till din sommarstuga behöver du inte vara arkitekt själv. Du sparar mycket tid, pengar och svordomar genom att köpa ett monteringsfärdigt och billigt utedass från oss. Använd i stället din kreativitet och fantasi till att måla och inreda huset in- och utvändigt för att anpassa det till din egen smak och dina behov. Faluröd eller chockrosa? Du bestämmer.

   Läs mer...
   Visar 4 av 4 produkter
   Sortering
   • Sortering
   • Lägsta pris
   • Högsta pris
   • Produktnamn A-Ö
   • Produktnamn Ö-A
   • Popularitet
   Sida 1 / 1
   • Sida 1 / 1
   7 990 kr
   Levereras inom 5-10 vardagar
   Gå till produkt
   7 490 kr
   Levereras inom 5-10 vardagar
   Gå till produkt
   7 490 kr
   7 590 kr
   Levereras inom 5-10 vardagar
   Gå till produkt
   7 490 kr
   Levereras inom 5-10 vardagar
   Gå till produkt
   Sida 1 / 1
   • Sida 1 / 1

   När du befinner dig i nöd

   Den som har en sommarstuga utan kommunalt vatten och avlopp vet att problemen med vilken toalett man ska ha är bland det första och viktigaste man måste fundera på. Det finns många olika produkter på marknaden, såsom förbränningstoalett, mulltoa och annat. En enkel och trevlig lösning är ett utedass. Det är inte bara lättskött, det är också en av de billigaste lösningarna på toalettproblemen. Du kan ställa det var du vill på tomten, välj om du vill ha tjusig utsikt eller om du vill gömma det bakom en tät gran. Dessutom är det ett miljövänligt alternativ. När tunnan är full använder du innehållet till kompostering. Ett tips är att förbättra förutsättningarna för kompostering och motverka lukt genom att tillsätta strömedel (till exempel barkmull eller torv). Man kan också montera en urinsorterande insats till torrdasset så minskar risken för dålig lukt ännu mer.

   Enkelt att montera

   Våra byggsatser levereras i omålat trä med allt du behöver för monteringen. Väggar, dörr, golvbjälklag, råspont till taket, skruvar, spikar och gångjärn ingår alltså. Det enda du behöver köpa till är ytbeläggningen till taket, behållare och målarfärg. Tänker du köpa utedass med sittbräda behöver du också köpa eller bygga ett lock. Alla husen är enkla att montera, även för den som inte betraktar sig som särskilt händig.