Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Utedass

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Finns moderna utedass?
Hur levereras utedasset?
Behöver jag byggnadstillstånd för ett utedass?

Få saker är så idylliska som ett besök på ett klassiskt utedass. Känslan att sitta där på sommarmorgnar och lyssna på fågelkvitter medan man sköter sina behov är svårslagen. Många filosofiska tankar har tänkts och världsproblem lösts på utedass. Söker du ett pittoreskt dass till din sommarstuga behöver du inte vara arkitekt själv. Du sparar mycket tid, pengar och svordomar genom att köpa ett monteringsfärdigt och billigt utedass från oss. Använd i stället din kreativitet och fantasi till att måla och inreda huset in- och utvändigt för att anpassa det till din egen smak och dina behov. Faluröd eller chockrosa? Du bestämmer.

Miljövänligt alternativ med utedass

Den som har en sommarstuga utan kommunalt vatten och avlopp vet att problemen med vilken toalett man ska ha är bland det första och viktigaste man måste fundera på. Det finns många olika produkter på marknaden, såsom förbränningstoalett, mulltoa och annat. En enkel och trevlig lösning är ett utedass. Det är inte bara lättskött, det är också en av de billigaste lösningarna på toalettproblemen. Du kan ställa det var du vill på tomten, välj om du vill ha tjusig utsikt eller om du vill gömma det bakom en tät gran. Dessutom är det ett miljövänligt alternativ. När tunnan är full använder du innehållet till kompostering. Ett tips är att förbättra förutsättningarna för kompostering och motverka lukt genom att tillsätta strömedel (till exempel barkmull eller torv). Man kan också montera en urinsorterande insats till torrdasset så minskar risken för dålig lukt ännu mer.

Utedass - Enkelt att montera

Våra byggsatser levereras i omålat trä med allt du behöver för monteringen. Väggar, dörr, golvbjälklag, råspont till taket, skruvar, spikar och gångjärn ingår alltså. Det enda du behöver köpa till är ytbeläggningen till taket, behållare och målarfärg. Tänker du köpa utedass med sittbräda behöver du också köpa eller bygga ett lock. Alla husen är enkla att montera, även för den som inte betraktar sig som särskilt händig.