Förråd Sorselestugan Toa 6,5 m2
Tillverkningsvara 
Levereras normalt inom 8-10 veckor.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 5 500 kr

Sammanfattning

Förråd med 2 rum. Kan användas som utedass, soprum, förråd m.m.
Varumärke

Beskrivning

Förråd med 2 rum. Kan användas som utedass, soprum, förråd m.m.
Sorselestugan har producerat prefabricerade byggsatser, Friggebodar, attefallshus, garage mm av högsta kvalitet i över trettiofem år. Här hittar du ett flertal modeller av förrådsbodar, timmerstugor och modulhus som tål både väder och vind. Sorselestugan står för norrländsk kvalitet

Förvaring
Sorselestugan producerar förråd och redskapsbodar som fungerar för de flesta användningsområden. Med nya regler är det idag också lättare att få bygglov för förrådsbodar av lite större mått. Dessutom kan du alltid bygga upp till 15 kvm utan att behöva ansöka om lov. Välj mellan ett antal fina redskapsbodar i virke från Lappländska skogarna. Sorselestugan har bodar som passar till trädgårdsredskap, skoter eller för dubbla användningsområden med två dörrar. Fundera igenom vilket användningsområde som är aktuellt för dig.

Garanti
- 5 år

OBS! Produktbilden kan vara extrautrustad. Levereras obehandlat. Detta är en skrymmande produkt som kräver specialtransport i form av en stor lastbil eller kranbil. Leverans sker fram till porten om du bor i lägenhetshus eller fram till tomtgräns om du bor i villa. Du som kund ansvarar för att flytta godset från tomtgräns.

För specifikationer och ritningar se PDF nedan.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeSorselestugan
Art.Nr.34TF6-0
FärgObehandlad
UtförandeTimrad
Glas2-glas
MaterialTrä
TakdesignSadeltak
TypFörråd
Väggtjocklek34 mm
Area6,5 m2
Höjd2302 mm
IsoleringNej
Längd3150 mm
LoftNej
AltanNej
Bredd2070 mm