Täckbark

Filtrera

3 419 kr

9 073 kr

3419
3419
9073
9073

hasselfors garden

(6)

Endast snabbleverans

(3)

Sortera

6 Produkter

Pinjebark Hasselfors Garden Grov 50 L

Pinjebark Hasselfors Garden Grov 50 L

9 073 kr/pall9 550:-

Tillfälligt slut

Furubark Hasselfors Garden Premium 40 L

Furubark Hasselfors Garden Premium 40 L

4 387 kr/pall5 990:-

Tillfälligt slut

Flis Hasselfors Garden Oxidsvart

Flis Hasselfors Garden Oxidsvart

5 969 kr/pall6 279:-

Åter i lager 2020-10-15

Flis Hasselfors Garden Nötbrun 40 l Helpall

Flis Hasselfors Garden Nötbrun 40 l Helpall

4 349 kr/pall4 578:-

Tillfälligt slut

Du har sett alla 6 produkter

När använder man täckbark? Täckbark kan ha flera olika användningsområden i trädgården.Täckbark kan med fördel användas både i dekorativt och praktiskt syfte. Barken finns i flera färger och grovlekar. Den kan därför användas för att dekorera eller separera olika delar av trädgården. Barken kan också användas för att hjälpa plantor att behålla fukt och värme under höst och vinter. Med barkens hjälp fryser rötterna inte lika lätt samtidigt som den fukt plantan får inte dunstat bort lika fort. Barken kan också ge en hel del näring till plantan som avsöndras långsamt i takt med att barken förmultnar ner och blir jord.

Hur använder man täckbark?

Som vi nämnt finns det flera fördelar med att använda täckbark i sina krukor och trädgårdsland. Barken är lätt att använda. Man tar så mycket bark man behöver och lägger detta över jorden i krukan eller rabatten. Man kan också blanda ner en del bark i jorden. När man lägger ut barken bör man se till att så få av plantans blad som möjligt finns under barken eftersom denna håller kvar en hel del fukt och kan få plantans blad att mögla. Detta mögel kan i sin tur sedan sprida sig till andra delar av plantan och till slut ta död på den. Med täckbark kan man dock ge sina plantor bättre förutsättningar och mer näring på ett enkelt sätt.

Täckbark för kruka och rabatt

Är det dags att täcka blommorna inför vintern eller är du trött på att vattna ofta? Med täckbark från Bygghemma kan du förbättra din jord samtidigt som plantornas rötter får skydd. Genom att köpa täckbark online får du bark av hög kvalitet med bra näringsinnehåll till ett mycket bra pris. Vi har också en kunnig kundtjänst som gärna svarar på dina frågor.