Torv

Filtrera

hasselfors garden

(1)

Sortera

1 Produkt

Torvblock Hasselfors Garden

Torvblock Hasselfors Garden

6 997 kr/pall7 950:-
Du har sett alla 1 produkter

När du vill förnya utseendet i trädgården där hemma finns det flera olika tillbehör som är miljövänliga och praktiska att använda. Ett av de material som är enklast att använda är torv med vars hjälp du enkelt kan åstadkomma nivåskillnader och avgränsningar. Torv är ett material som har en god uppsugningsförmåga och därför passar det även bra att använda som strö i boxar och burar för djur. En del äldre byggnader använder även materialet som isolering, så det går också utmärkt att förbättra isoleringen i sådana hus med hjälp av torv. Vad du än behöver materialet till kan du köpa torv av hög kvalitet direkt på nätet hos oss på Bygghemma.se.

Hur du använder torv

Ska du använda materialet i trädgården väljer du att köpa torv som är avsedd för det ändamålet. Den kommer ofta i mindre bitar eller block som är enkla att hantera. Torvblocken har en låg vikt och kan väldigt behändigt skäras till önskad form och storlek med hjälp av en kniv. När du använder torv i trädgården sänks pH-värdet i marken, något som är extra bra för växter som inte tål kalk. Torv förbättrar även ventilationen i jorden så att mer syre kommer åt att cirkulera. Ska du använda torv för dess uppsugningsförmåga kan du antingen välja att köpa torv i block, eller torv som är rivet och på det sättet enklare att strö ut på området.

Effektiv torv finns på nätet

När du behöver handla torv till ditt hem kan du besöka oss på Bygghemma.se. Här kan du hitta torv online som du enkelt beställer hem utan att behöva besöka en fysisk affär. Alla produkter som finns i vårt sortiment håller en hög kvalitet för att du som kund ska kunna vara säker på att du får det allra bästa på marknaden. Hos oss kan du också hitta andra eventuella verktyg du behöver för att hålla trädgården i styr.