Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Jord

  Pris
  7 759 kr
  7 759 kr
  7 759 kr
  7 759 kr
  Varumärke

  Torv

  När du vill förnya utseendet i trädgården där hemma finns det flera olika tillbehör som är miljövänliga och praktiska att använda. Ett av de material som är enklast att använda är torv med vars hjälp du enkelt kan åstadkomma nivåskillnader och avgränsningar. Torv är ett material som har en god uppsugningsförmåga och därför passar det även bra att använda som strö i boxar och burar för djur. En del äldre byggnader använder även materialet som isolering, så det går också utmärkt att förbättra isoleringen i sådana hus med hjälp av torv. Vad du än behöver materialet till kan du köpa torv av hög kvalitet direkt på nätet hos oss på Bygghemma.se.

  Läs mer...
  Visar 1 av 1 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  hasselforslogga.jpg
  7 759 kr/pall
  8 169 kr/pall
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Hur du använder torv

  Ska du använda materialet i trädgården väljer du att köpa torv som är avsedd för det ändamålet. Den kommer ofta i mindre bitar eller block som är enkla att hantera. Torvblocken har en låg vikt och kan väldigt behändigt skäras till önskad form och storlek med hjälp av en kniv. När du använder torv i trädgården sänks pH-värdet i marken, något som är extra bra för växter som inte tål kalk. Torv förbättrar även ventilationen i jorden så att mer syre kommer åt att cirkulera. Ska du använda torv för dess uppsugningsförmåga kan du antingen välja att köpa torv i block, eller torv som är rivet och på det sättet enklare att strö ut på området.

  Effektiv torv finns på nätet

  När du behöver handla torv till ditt hem kan du besöka oss på Bygghemma.se. Här kan du hitta torv online som du enkelt beställer hem utan att behöva besöka en fysisk affär. Alla produkter som finns i vårt sortiment håller en hög kvalitet för att du som kund ska kunna vara säker på att du får det allra bästa på marknaden. Hos oss kan du också hitta andra eventuella verktyg du behöver för att hålla trädgården i styr.