Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Jord Hasselfors Garden Skön & Grön Gräsmatta Mixpall

Jord Hasselfors Garden
Skön & Grön Gräsmatta Mixpall

3 825 kr/pall
Jord Hasselfors Garden Skön & Grön Gräsmatta Mixpall

Skön & Grön Gräsmatta Mixpall

3 825 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Jord Hasselfors Garden Skön & Grön Gräsmatta Mixpall är gödsel och jord i en perfekt mix för att ge din gräsmatta de bästa förutsättningarna.

Beskrivning

Jord Hasselfors Garden Skön & Grön Gräsmatta Mixpall är gödsel och jord i en perfekt mix för att ge din gräsmatta de bästa förutsättningarna.
Innehåller
- 4 st Gräsmattegödsel Mossa 10 l
- 4 st Gräsmattegödsel Go! 10 l
- 20 st Dressjord 40 l

Gräsmattegödsel Mossa
Gräsmattegödsel Mossa ger gräset övertaget medan mossan torkar ut. När mossan tagit över är regelbunden gödsling extra viktigt. Gödseln är baserad på naturgödsel men innehåller även järnsulfat som torkar ut mossan. Naturgödsel ger en bra jord och balanserad tillväxt på gräset, dessutom ger extra järn en grönare färg på gräset och missgynnar mossan. Gödseln är lätt att sprida för hand eller med spridare och den ger snabbt en tät, extra grön och tålig gräsmatta. Det är ett gödselmedel som är trygg att använda där barn och husdjur vistas.

Gräsmattegödsel Go!
Gräsmattegödsel Go! är rikt på kväve och är anpassat för gräs. Det är en blandning av naturgödsel och mineralgödsel för att gräset ska bli grönt snabbt men också så att du får en långtidseffekt och inte behöver gödsla så ofta. Gödseln gynnar markens mikroliv och ger en bra jord. Du kan tryggt använda den där barn och husdjur vistas. En välgödslad gräsmatta ser snygg ut genom att gräset blir tätvuxet och får en kraftigt grön färg. Då kan inte mossa och ogräs ta över. Dessutom blir gräset tåligare mot slitage, torka och vinterskador.

Dressjord
Dressjord ger en tät, fin och grön gräsmatta som inte låter mossa och ogräs att ta över. Den bästa tiden att dressa gräsmattan är på våren, när gräset kommer igång och växer. Dressjord tillför näring, kalk, mullämnen och sand som tillsammans stimulerar och främjar rotbildning. Dressjorden stimulerar gräset till att bilda nya rötter och börja växa. Gräsmattan får nytt liv och blir tät, grön och vacker.

Egenskaper

VarumärkeHasselfors Garden
Art.Nr.S1618
FärgBrun
TypVäxtnäring
EnhetPall
Antal28 st/pall
Volym880 l