Hydroponisk odling | Effektiv odlig inomhus utan jord

Filtrera

28 kr

899 kr

28
28
899
899

nelson garden

(12)

Hydroponisk odling

(12)

Endast snabbleverans

(12)

Sortera

12 Produkter

Du har sett alla 12 produkter

Visst är det underbart att odla? Att se hur frön spirar och växer till olika grönsaker och kryddor? Men att ha de utrymmen som krävs för hemmaodling är ju inte en verklighet för alla. Om man bor lite trångt eller kanske saknar en trädgård kan man ändå få njuta av egenodlat med hjälp av så kallad hydroponisk odling.

Vad är hydroponisk odling?

Det är en form av odling som inte behöver jord eller stora ytor. Du bygger helt enkelt ett eget litet ekosystem där vatten, ljus, syre och näring fungerar som medium för dina växter att frodas i. Bygghemma har allt du behöver online för att starta din egen hydroponiska odling.

Vad behöver jag?

Bygghemma har några olika startpaket på nätet som du kan använda dig av för att starta din hydroponiska odling. Det finns också färdiga så kallade fröpluggar med olika grönsaker och kryddor som hjälper dig att komma igång snabbt. Vill man odla någon ovanligare grönsak eller krydda finns det även fröpluggar utan frön där du själv planterar vad du vill. För att ge dina nysådda frön lite extra skjuts så har Bygghemma även billig speciell näring för hydroponisk odling.

Måste man ha gröna fingrar?

Nej, det måste man inte. Hydroponisk odling är ett väldigt enkelt och smidigt sätt att odla som vem som helst lätt kan lära sig. Det passar lika bra för nybörjaren som den mer erfarne odlaren. Det krävs inte mycket arbete eller stora ytor för att kunna njuta av egenodlad basilika eller Pak Choi på bara några veckor.