Planteringskärl & krukor

Pris
118
118
314
314
Färg
Varumärke
Material
Leveranstid
Typ
Längd (mm)
750
750
750
750

Odlingstunnel | För en smidigare odling

Den som gillar att odla kommer uppskatta odlingstunnel. Odlingstunnlar finns i olika storlekar och gör odlingen lättare samt med ett snabbare resultat. Odlingstunnlar har flera olika namn vilket kan upplevas förvirrande när man står inför ett beslut att välja. Därför kan det vara bra att veta att odlingstunnel även ibland kallas tunnelväxthus eller växthustunnel. På Bygghemma.se kan du köpa odlingstunnlar i hög kvalitet till billigt pris online.

Läs mer...
Visar 5 av 5 produkter
Sida 1 / 1
Levereras inom 2-3 veckor
Gå till produkt
Levereras inom 5-10 vardagar
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 2-3 veckor
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Varför ska man välja en odlingstunnel?

En odlingstunnel skyddar dina växter mot väder och vind men även fåglar och skadeinsekter. I odlingstunnel skapas också ett bra odlingsklimat vilket ger en bättre skörd. Odlingstunnel gör det också möjligt att förlänga odlingssäsongen rejält.

Vad kan man odla i odlingstunnel?

Det går att odla precis som i ett vanligt växthus. Det man ska tänka på är höjden på växten så den får plats. Odlingstunnlar finns i olika storlekar så det finns möjlighet att odla stort som smått.

Kan man ha odlingstunnel på ett litet utrymme?

Det finns mindre odlingstunnlar som passar den som vill ha en riklig skörd men inte har så mycket plats. Man behöver inte ha en stor tomt för att njuta av härliga tomater eller andra härliga grönsaker från det egna landet.