Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Kattskrämma

Du har sett alla 2 produkter

En kattskrämma kan vara bra om man vill undvika att grannskapets katter kommer och gör sina behov i trädgårdslanden. Det kan också vara så att man är allergisk mot katter och därför inte vill ha dem i sin trädgård. En skrämma skadar inte katten, utan gör bara trädgården oangenäm att besöka. Kattskrämmor finns i olika sorter och passar för olika tomtstorlekar, och för olika årstider. I den här kategorin kan du hitta en billig kattskrämma som passar dig och din tomts behov perfekt. Med skrämman på plats kan du lugnt vara i din trädgård utan att stöta på katter eller deras gömmor i rabatterna.

Hur man använder en kattskrämma

Det finns flera olika sorters kattskrämmor. Det finns bland annat pulver man kan strö ut i trädgården. Detta skrämmer effektivt bort katten, men måste fyllas på när det regnat eller om man vattnat. Om man har andra djur på besök hos sig ibland kan det vara bra att välja en lösning som går att ta bort tillfälligt. Då finns varianter av kattskrämmor som sänder ut olika impulser som vi människor varken känner eller hör. Dessa impulser kan oftast höras av olika djurkombinationer till exempel katt och hund eller katt och vilt. Gemensamt för dessa är att de placeras i trädgården genom att en vass spets på skrämman sticks ner i marken. Denna skrämma är också väderbeständig.

Skrämmor för alla trädgårdar

Är det dags att köpa kattskrämma? I vårt sortiment hittar du olika skrämmor som effektivt håller din trädgård kattfri. Oavsett om du vill ha en skrämma som strös ut på valda platser, eller en skrämma som placeras ut på ett ställe och täcker ett större område har du stora möjligheter att hitta det du söker hos oss. Alla våra kattskrämmor har ett billigt pris och är tillverkade av hög kvalitet.