Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Musfälla | Effektiva musfällor

Filtrera

19kr
309kr

Visa utvalda artiklar

(5)

Visa enbart nyheter

(1)

greenline

(1)

nelson garden

(2)

silvandersson

(2)

silverline

(5)

willab

(3)

Musfälla

(5)

Mus

(4)

Råttfälla

(1)

Mus och Råtta

(1)

Endast snabbleverans

(13)

Sortera

13 Produkter

Du har sett alla 13 produkter

Vanliga frågor om

Varför behöver jag en musfälla?
Kan jag fånga möss levande i fälla?
Hur tar jag bort en död mus i fällan?

Bekämpa mössen med musfällor

Har du problem med ohyra som möss i förrådsutrymmen, källaren eller kanske i stugan? Har du försökt täta hål och skarvar eller locka ut djuren utan framgång? Ibland lämnas man inget annat val än att gillra fällor för möss och råttor som annars kan tillföra ganska omfattande skador på inredning och förvaring. Om du beslutat dig för att ta död på djuren på egen hand är det viktigt att du använder en bra metod som är skonsam mot djuren och tar död på dem snabbt. De ska också vara säkra från att skada andra än just den avsedda ohyran. En bra musfälla är godkänd av Naturvårdsverket eller liknande organisationer.

Gift eller fälla

En musfälla ska vara enkel att montera och helt säker från att felutlösa. Det är viktigt att fällan bara tar djuret som den är avsedd för och inte råkar skada husdjur eller nyfikna barn istället. Genom att använda en godkänd fälla kan du vara säker på att djuren också dör omedelbart och inte behöver lida. Du städar snabbt ut den och kan sedan använda den igen. Ett annat alternativ är att använda en betesstation som fungerar för både möss och råttor. Dessa fylls med en giftig pasta som smakar utmärkt för ohyran men väldigt motbjudande för människor. Därför kan man vara säker på att barn inte få för sig att äta upp giftet i den lilla lådan.

Köp musfälla på nätet

Det är enkelt att köpa musfälla hos oss på Bygghemma. Förutom musskrämmare har vi framför allt två varianter av fällor i sortimentet att välja mellan, en klämmodell och en typ av betesstation som innehåller gift. De är både mycket effektiva och har utvecklats särskilt för att ta död på möss och råttor. Surfa runt och hitta den bästa musbekämparen för ditt hem och beställ sedan enkelt direkt online.