Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Råttfälla | Effektiva råttfällor

Filtrera

48kr
679kr

Visa enbart nyheter

(1)

greenline

(1)

nelson garden

(1)

silverline

(5)

willab

(4)

Råttfälla

(6)

Råtta

(3)

Mus och Råtta

(2)

Endast snabbleverans

(11)

Sortera

11 Produkter

Du har sett alla 11 produkter

Vanliga frågor om

Hur fungerar en råttfälla?
Kan barn skada sig på en råttfälla?
Var kan jag ställa en råttfälla?

En råttfälla kan komma väl till pass om de ofta oinbjudna gästerna trots allt väljer att besöka hemmet. Råttor tenderar att smutsa ner, sprida sjukdomar samt föra en hel del oljud, varför många snabbt vill bli av med dem. En billig råttfälla är en bra investering att ha hemma oavsett var man bor. Det är smidigt att köpa råttfälla online och då har man alltid en eller två hemma när råttsäsongen kommer. Hos oss finns fällor som snabbt och enkelt kan gillras och ställas ut. Fällan gör sedan effektivt sitt jobb, utan att du behöver riskera klämda fingrar eller att ett husdjur utlöser fällan.

Hur man använder råttfällor

Råttfällor är ofta mycket enkla att handskas med. De kan lätt förvaras innan råttorna gjort entré och när dagen kommer är fällan redo. Fällan gillras effektivt och snabbt med något gott som till exempel en bit ost, en ostbåge eller något annat som råttorna kan tänkas tycka om. Fällan ställs sedan där råttorna hörts, lämnat spår efter sig eller synts till senast. När råttan kommer för att ta sin godsak gör fällan snabbt och enkelt sitt arbete, och råttan kommer att dödas. Det finns också andra typer av fällor där råttan fångas levande och sedan kan släppas ut på lämplig plats efter fångsten. Dessa fällor är mer som en bur där godsaken läggs in och en lucka fälls igen.

Effektivt och snabbt råttfälla

Är det dags att köpa råttfälla? Fällorna löser många problem och råttor hör inte hemma där det bor människor. Bygghemma håller låga priser på råttfällor och det kan löna sig att beställa en för att vara förberedd inför råttsäsongen. Råttfällan gör snabbt och effektivt sitt arbete utan att råttan plågas i onödan. Fällan kan enkelt gillras och tömmas med bara ett enkelt handgrepp. Råttfällor kan användas flera gånger.