Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Sorkskrämma & mullvadsskrämma

Du har sett alla 7 produkter

Vanliga frågor om

Räknas sorkskrämma till skadedjursbekämpning?
Hur fort börjar en sorkskrämma verka?
Hur fungerar en sorkskrämma?

Populära filtreringar

Är du trädgårdsägare har du kanske återkommande problem med mullvad och sork på tomten? När man fått syn på de där jordhögarna i trädgården är det inget annat att göra är att ta fram en sork- och mullvadsskrämma. De olika funktionerna gör att skadedjuren inte blir kvar i området.

Håll rabatter fria med sorkskrämma

En bra mullvadsskrämma och sorkskrämma håller rabatter, buskage, gräsmattor och trädgårdsland fria från mullvad och sork. Det är inte kul att få jordbruket eller trädgårdslandet invaderat av dessa djur. Skrämman är i de flesta fall stavformad och avger lågfrekventa vibrationer, vilket skadedjuren upplever som obehagligt och gör att de flyr från området. En sorkskrämma eller en mullvadsskrämma går att placera vart som helst och med hjälp av vibrationer som sprids i marken jagas de bort. Underhållet är enkelt då det bara är att byta batterier emellanåt.

Lite underhåll med mullvadsskrämma

En sork- och mullvadsskrämma kan vara batteri- eller solcellsdriven vilket innebär att den inte kräver mycket underhåll alls. Det finns i normalfallet inte någon anledning att använda fällor eller gifter för att bli av med dem och du sparar massa energi på att sätta ner en skrämma i jorden istället för att springa med kvast. Har du någon fundering är du alltid välkommen att kontakta våran kundtjänst!