Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Orangeri/Lusthus Metalcraft 10 kvm Sexkantigt

Orangeri/Lusthus Metalcraft
10 kvm Sexkantigt

fr.44 995 kr

Sänkt pris!

på utvalda

Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 4-7 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Överstruket pris avser lägsta pris senaste 30 dagarna.

Orangeri och lusthus - Sexkantigt växthus på 10 kvm med rejält tilltagna mått och i hög kvalitet på material, anpassat för svenska förhållanden. Växthuset passar perfekt att användas som trevligt lusthus/orangeri för kyliga svenska vårkvällar!
Varumärke

Beskrivning

Orangeri och lusthus - Sexkantigt växthus på 10 kvm med rejält tilltagna mått och i hög kvalitet på material, anpassat för svenska förhållanden. Växthuset passar perfekt att användas som trevligt lusthus/orangeri för kyliga svenska vårkvällar!
Tilltagen konstruktion med rejäla fyrkantiga aluminiumbalkar
Detta orangeri har väggar av 4 mm säkerhetsglas, och tak av 8 mm kanalplast med UV-skydd. Stommen består av rejäla fyrkantiga aluminiumbalkar tillverkade av 1-2,5 mm tjock aluminium. Balkarnas diameter är 30-50 mm vilket ger en betydligt högre hållfasthet än enklare/billigare modeller tillverkade av enkla aluminiumprofiler (ej balkar). Se närbilderna på konstruktionen bland produktbilderna, så ser du enkelt skillnaden. Denna kraftiga konstruktion gör att detta orangeri är väl lämpat att användas för svenskt klimat. Totala vikten är hela 420 kg (exkl. emballage) vilket säger en del om vilken mängd material som använts i denna produkt.

Kanalplasten är UV-beständig, vilket gör att materialet skyddar mot den farliga UV-strålningen i växthuset och även bidrar till längre livslängd för kanalplasten då beläggningen även hindrar att de farliga UV-strålarna bryter ner och missfärgar plasten. En annan fördel med kanalplast är att klimatet och temperaturen inne i växthuset blir jämnare.

Lusthus med väl tilltagna dimensioner
Detta lusthus är i fullhöjd, vilket innebär en takhöjd på hela 290 cm i mitten, och 180 cm vägghöjd. Med sockeln höjs dessa ytterligare 9 cm.
Bredd (diagonal max): 390 cm
Bredd (diagonal min): 343 cm
En rejäl vägg-/tak-höjd ger dig utökad odlingsvolym och är även nödvändig om du vill använda orangeriet som uterum/lusthus. Dörröppningen är 92 cm bred. Dörren är skjutbar i två sektioner och låsbar.

2 öppningsbara fönster ingår. Tillverkaren rekommenderar att du köper till dubbelarmade och starka automatiska fönsteröppnare för ett eller alla av fönsterna, så ventileras växthuset automatiskt baserat på temperaturen.

Specifikationer
- Yta 10 kvm
- Extra hög modell - Nockhöjd 2,90 m, vägghöjd 1,80 m
- Kan även användas som lusthus/uterum
- Väggar: 4 mm säkerhetsglas
- Tak: 8 mm kanalplast med UV-skydd
- 2 öppningsbara fönster
- Kraftig konstruktion med fyrkantiga aluminiumbalkar, 30-50 mm tjocklek

Egenskaper

VarumärkeMetalcraft
Art.Nr.142-2-2M
FärgGrå, Svart
Glastjocklek4 mm
TypOrangeri/Lusthus
GlastypSäkerhetsglas
MaterialAluminium
FormSexkantig
Area10 m2
Höjd2900 mm
Längd3900 mm
Bredd3430 mm