Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Växthus Gardeney Titan 9,3 kvm

Växthus Gardeney
Titan 9,3 kvm

fr.17 995 kr
Välj Fönstertyp
Lagervara  - Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

I det populära växthuset Titan 9,3 kvm får du plats både med din odling och ett möblemang för fikapauserna. Här kan du förkultivera dina växter inför säsongens utplantering och odla tomater, paprikor och andra grödor som kräver extra värme.
Varumärke

Beskrivning

I det populära växthuset Titan 9,3 kvm får du plats både med din odling och ett möblemang för fikapauserna. Här kan du förkultivera dina växter inför säsongens utplantering och odla tomater, paprikor och andra grödor som kräver extra värme.
Växthuset har pulverlackerade aluminiumprofiler som är motståndskraftigt mot rost. Du väljer själv vilket du föredrar av paneler av härdat glas, som är tåligare än vanligt glas men fortfarande har en klar snygg yta, eller ännu tåligare paneler av kanalplast.

Sockel ingår och kan fästas i vald grund. Den används för att göra växthuset stabilt för väder och vind.

Den breda dubbeldörren gör det lätt att passera och kan tillsammans med takets ventilationsfönster skapa en god cirkulation på luft. Därmed bildas ett gott klimat för dina växter även de varmaste sommardagarna.

Egenskaper
- Yta: 9,3 kvm
- Längd: 370 cm
- Bredd: 250 cm
- Total höjd: 226 cm
- Ramprofiler: pulverlackerad aluminium
- Dörr: dubbeldörr
- Ventilationsfönster: 2 st manuellt öppningsbara

Härdat glas
Det härdade glaset är ett snyggt alternativ som är lätt att rengöra. Om ditt växthus ska placeras i ett något skyddat område, såsom på en balkong, en altan eller i en lummig trädgård är det härdade glaset ett bra alternativ. Om olyckan skulle vara framme och glaset går sönder bildas inget glassplitter som man lätt skär sig på, till skillnad från det vanliga glaset.

Polykarbonat panel
Om växthuset ska placeras i ett utsatt område med starkare vindar eller skyfall rekommenderas detta alternativ. Polykarbonat panel har en UV- skyddad slitstark yta som är tålig i vårt svenska klimat. Dessutom bidrar UV- skyddet till en jämnare temperatur inne i växthuset och skyddar växterna mot de starkaste solstrålarna. Den klara polykarbonat panelen liknar glas till utseende, men är mycket mer slagtålig.

Kanalplast
Kanalplasten är opalfärgad och tillverkad i 2-skikts polykarbonat. Den har samma fördelar som den klara polykarbonat panelen som skyddar växterna mot UV-strålning, men är mer isolerande då den har flera skikt. Det vill säga att den både behåller värme inne i växthuset samtidigt som den skuggar mot den starka solen. Dessutom är kanalplasten mycket slagtålig.

Rekommendation till grund
För att växthuset inte ska röra sig och bilda sprickor i glaset/plasten behövs en stadig grund som ska kunna bära upp växthusets vikt. Ett alternativ är att gräva ner eller gjuta fast plintar i marken som man sedan fäster fast växthuset i. Om växthuset ska placeras på ett oskyddat område där vinden är kraftig rekommenderas att plintarna gjuts fast.

Egenskaper

VarumärkeGardeney
Art.Nr.58165_HGG
FärgSvart
FönstertypHärdat Glas, Kanalplast
Glastjocklek3, 4 mm
TypVäxthus
MaterialAluminium
SerieTitan
Area9.3 m2
Höjd2260 mm
Längd3700 mm
Bredd2500 mm