Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Växthus Metalcraft 16 m2 Rektangulär

Växthus Metalcraft
16 m2 Rektangulär

fr.26 988 kr
Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Vill du skapa ett speciellt område i din trädgård eller på uteplatsen? Då är detta glasväxthus helt perfekt och kommer vara idealiskt för dig att odla dina egna grönsaker, blommor eller bara ha en plats där du kan sitta och njuta av dina växter.
Varumärke

Beskrivning

Vill du skapa ett speciellt område i din trädgård eller på uteplatsen? Då är detta glasväxthus helt perfekt och kommer vara idealiskt för dig att odla dina egna grönsaker, blommor eller bara ha en plats där du kan sitta och njuta av dina växter.
Växthuset är i fullhöjd och har en nockhöjd 228 cm och hela 154 cm vägghöjd. En rejäl vägg/tak höjd ger dig också utökad odlingsvolym. Tack vare växthusets kraftiga konstruktion gör det att växthuset är väl lämpat att användas för svenskt klimat.Detta växthus är tillverkat med extra kraftiga aluminiumprofiler där den bärande konstruktionen är tillverkad i hela 2-2,5 mm i godstjocklek. Glasväggarna är tillverkade av extra tjockt säkerhetsglas på 4 mm. Taket är tillverkat av 6 mm kanalplast med UV-skydd.

Självklart ingår sockel. Sockeln är tillverkad i pulverlackerad aluminium som är motståndskraftigt mot korrosion. Sockeln har förankringsjärn som gör att du kan gjuta fast växthuset i marken om så önskas.

Detta glasväxthus erbjuder det bästa av två världar. Fördelen av att ha ett hållbart, säkert tak i kanalplast med UV-filter som skapar skugga och bra miljö för dig och dina växter, kombinerat med väggar i säkerhetsglas som ger ditt växthus en mer exklusiv känsla och en trevligare utsikt gör att du även kan använda växthuset som ett trevligt uterum om du önskar.

Kanalplast har många fördelar jämfört mot växthus helt i glas. Förutom att kanalplast är betydligt mer hållbart för skador, så tål det också vårt svenska klimat bättre. Tung snö som bygger på uppepå taket orsakar ofta skador på växthus i glas. När ett glastak i ett växthus går sönder, riskerar man att vassa glasbitar sprids både innanför och utanför växthuset. Skulle man råka resa sig och slå i huvudet i ett glasväxthus så kan det dessutom gå mycket illa, med allvarliga skador som följd. Dessutom är kanalplasten UV-beständig, vilket gör att materialet skyddar mot den farliga UV-strålningen i växthuset och även bidrar till längre livslängd för kanalplasten då beläggningen även hindrar att de farliga UV-strålarna bryter ner och missfärgar plasten. En annan fördel med kanalplast är att klimatet och temperaturen inne i växthuset blir jämnare.

8 st öppningsbara fönster ingår. Tillverkaren rekommenderar att du köper till dubbelarmade och starka automatiska fönsteröppnare för ett eller alla av fönsterna, så ventileras växthuset automatiskt baserat på temperaturen.

Specifikationer
- Yta: 16 m² (6,21x 2,57 meter)
- Väggar: 4 mm säkerhetsglas
- Tak: 6 mm kanalplast med UV-skydd
- 8 öppningsbara takfönster
- Kraftig konstruktion

Egenskaper

VarumärkeMetalcraft
Art.Nr.142-2-18M
FärgGrön, Svart
Glastjocklek4 mm
TypVäxthus
GlastypSäkerhetsglas
MaterialAluminium
FormRektangulär
Area16 m2
Höjd2280 mm
Längd6210 mm
Bredd2570 mm