Växthus Metalcraft Premium 19,2 kvm

Växthus Metalcraft Premium 19,2 kvm
Växthus Metalcraft Premium 19,2 kvm
Växthus Metalcraft Premium 19,2 kvm
Växthus Metalcraft Premium 19,2 kvm
31%
Rek. pris 79 995 kr
54 988 kr

Delbetala från 1 155 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Stort och exklusivt orangeri och uterum.
Kvalitet i fokus
Växthus i en rejäl extraförstärkt konstruktion med väl tilltagna mått på stommar och material. Konstruktionen är uppbyggd av kraftiga aluminiumstommar anpassade för svenska förhållanden. Växthuset passar perfekt att användas som trevligt uterum/orangeri för kyliga svenska vår- och höstkvällar. En kraftig sockel i galvaniserat aluminium medföljer.

Tilltagen konstruktion med rejäla aluminiumprofiler
Detta orangeri har väggar av solid, klar polykarbonat och tak av tåligt kanalplast. Stommen består av rejäla, tjocka aluminiumprofiler. Kanalplasten är UV-beständig, vilket gör att materialet skyddar mot den farliga UV-strålningen i växthuset och även bidrar till längre livslängd för kanalplasten då beläggningen motverkar att UV-strålarna bryter ner och missfärgar plasten. En annan fördel med kanalplast är att klimatet och temperaturen inne i växthuset blir jämnare. Denna kraftiga konstruktion gör att detta orangeri är väl lämpat att användas för svenskt klimat. Totala vikten är på hela 435 kg vilket säger en del om vilken mängd material som använts i denna produkt.

Lusthus med väl tilltagna dimensioner
Detta lusthus är extra förhöjt, vilket innebär en takhöjd på hela 334 cm i mitten och 202 cm vägghöjd. Detta ger en otrolig rymd inne i växthuset samtidigt som en rejäl vägg- och takhöjd ger dig utökad odlingsvolym och är även nödvändig om du vill använda orangeriet som uterum/lusthus. Växthuset har en kraftig dubbeldörr med gångjärn och låssystem. Dörröppning är 192 cm hög och 126 cm bred. 2 öppningsbara sidofönster ingår.

Egenskaper

VarumärkeMetalcraft
Art.Nr.142-1-53
FärgSvart
FönstertypPolykarbonat
TypVäxthus
Vikt435 kg
Dörr2 st med låssystem
GlasNej
MaterialAluminium
FormKvadratisk
Area19,2 m2
Höjd3,34 m
Längd4380 mm
Bredd4,38 m
Årsmodell2019