Växthus Metalcraft Premium 36,8 kvm

Växthus Metalcraft Premium 36,8 kvm
Växthus Metalcraft Premium 36,8 kvm
22%
Rek. pris 89 988 kr
69 988 kr

Delbetala från 1 470 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Stort växthus på med rejält tilltagna mått och i mycket hög kvalitet på material, anpassat för svenska förhållanden.
Stabil konstruktion lämplig för svenskt klimat
Detta växthus är tillverkat i 8 mm tjock kanalplast och med 1,6 - 3,5 mm tjock aluminiumram. Ramen är lackerad i grafitgrå RAL7016. Sockeln är i förzinkat stål som är motståndskraftigt mot korrosion. Sockeln har förankringsjärn som gör att du kan gjuta fast växthuset i marken om så önskas. Vikten är hela 560 kg aluminium och kanalplast (lätta material) vilket ger en fingervisning om mängden material som använts för att tillverka detta växthus.

Dimensioner för den seriösa odlaren
Växthuset har en bredd på 5,10 m och en längd på 7,21 m. Denna modell har en mycket hög nockhöjd på hela 3,28 m. Dessutom är vägghöjden hela 1,83 m. En rejäl vägg- och takhöjd ger dig betydligt utökad odlingsvolym. Dörren är en dubbelsidig svängdörr med handtag. Dörröppningen är 187 cm bred och 192 cm hög. Växthuset är låsbart med medföljande nyckel och lås. 8 öppningsbara fönster ingår.

Fördelar med kanalplast
Kanalplast har många fördelar jämfört mot växthus i glas. Förutom att kanalplast är betydligt mer hållbart för skador, så tål det också vårt svenska klimat bättre. Snö och vind orsakar ofta skador på växthus i glas. När glas i ett växthus går sönder, riskerar man att vassa glasbitar sprids både innanför och utanför växthuset. Skulle man råka resa sig och slå i huvudet i ett glasväxthus så kan det dessutom gå mycket illa, med allvarliga skador som följd. Dessutom är kanalplasten UV-beständig, vilket gör att materialet skyddar mot den farliga UV-strålningen i växthuset. Detta ger också kanalplasten längre livslängd då beläggningen motverkar missfärgning och att kanalplasten bryts ner. En annan fördel med kanalplast är att klimatet och temperaturen inne i växthuset blir jämnare.

Egenskaper

VarumärkeMetalcraft
Art.Nr.142-1-65
FärgGrå
FönstertypKanalplast
TypVäxthus
Vikt560 kg
Dörr2 st (en dubbel svängdörr med lås)
GlasNej
MaterialAluminium
FormRektangulär
Area36,8 m2
Höjd3,28 m
Längd7210 mm
Bredd5,1 m
Årsmodell2018