Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Dekorsten

  Pris
  1 595
  1 595
  1 869
  1 869
  Varumärke
  Färg
  Fraktion (mm)
  8
  8
  32
  32
  Enhet

  Diabas

  När magma tränger upp genom sprickor i jordskorpan och stelnar inuti andra bergarter bildas diabas. Denna är en mörk magmatisk bergart och har en rad olika användningsområden. I Sverige är diabasen relativt vanlig vilket innebär att den går att hitta lite överallt i landet. Idag är denna stensort populär att använda som bland annat dekorationssten i trädgårdar men den kan också fylla en praktisk funktion. Du hittar stenen i ett flertal olika färger vilket gör att du enkelt kan skapa intressanta effekter och snyggt designade gångar i din trädgård. När du önskar köpa diabas kan du vända dig till oss, så hjälper vi dig.

  Läs mer...
  Visar 2 av 2 produkter
  Sida 1 / 1
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  steriks.jpg
  fr.1 869 kr/pall
  1 967 kr
  Levereras inom 5-10 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1

  Snyggt och praktiskt

  Diabasen är estetiskt tilltalande och gör det möjligt för trädgårdsfantasten att skapa unika uteplatser och rabatter, men stenen kan också fylla en praktisk funktion. Dels går den utmärkt att använda som en avgränsning mellan gräsmattan och den omgärdande trädgårdshäcken. På så vis blir gräsmattan enklare att klippa och du slipper partier med gräs du inte kan nå. Stenen är också snygg att lägga intill husfasaden. Dels skapar den mörka stenen en snygg kontrast mot ljusa husväggar, dels skyddar den mot skvättande regnvatten och krafsande husdjur. Önskar du minimera trädgårdsarbetet ytterligare är denna dekorsten också en snygg marktäckare i rabatter och minskar uppkomsten av oönskat ogräs. Stenen kräver minimalt med underhåll och kommer att vara dekorativ under många år framöver. Vår diabas finns att beställa i olika storlekar och levereras i storsäck om 1000 kilo.

  Fräscha till din trädgård

  En tilltalande och välkomnande trädgård är en trädgård man gärna umgås i. Kanske vill du skryta lite extra inför grannarna, kanske längtar du efter en oas att slappna av i. Du hittar diabas online hos oss på bygghemma.se. Vi levererar i storsäck direkt till dörren med en kranbil och lämnar diabasen där du vill ha den. Behöver du tips eller rekommendationer hjälper vi alltid till.