Marmorkross

Filtrera

129kr
6829kr
129
129
6829
6829

hasselfors garden

(2)

magrab krossprodukter

(16)

s:t eriks

(1)

Vit

(10)

Svart

(3)

Orange

(1)

Grön

(3)

Gul

(1)

Dekorsten

(18)

5mm
100mm
5
5
100
100

Sortera

19 Produkter

Vanliga frågor

Vad kan jag använda marmorkross till?
Kan jag blanda olika typer av marmorkross?
Är marmorkross verkligen tillverkat av marmor?
Du har sett alla 19 produkter

Har du en trädgård som behöver piffas upp? Att använda marmorkross som dekorationsdetalj gör att intrycket av trädgården blir helt annorlunda. Skapa en egen medelhavskänsla med dekorationssten i trädgården antingen i rabatterna eller i gången som fyllnad mellan stenplattorna. Dekorationssten skapar en helt ny känsla i din trädgård.

Marmorkross ger din trädgård ett nytt utseende

Marmorkross är en snygg dekorationssten som är underhållsfri och finns i olika färger. Det är bara fantasin som sätter gränserna för vad man kan använda dekorationssten till. Den ger rabatterna ett nytt liv eller varför inte skapa en yta genom att anlägga dekorationssten i olika färger i ett mönster tillsammans med stenplattor i ett avgränsat område? Du kan på ett enkelt sätt skapa en ny trädgård med hjälp av dekorationssten.

Marmorkross är inte bara en snygg dekoration utomhus. Den fyller även funktioner som att den hindrar stänk av jord och annan smuts från att hamna på husväggarna. Olika näringsämnen från stenarna ger näring till jorden och skapar ett ytskikt som gör att jorden inte torkar ut, utan fukten stannar kvar i marken. Dekorationsstenarna är alltså både vackra och funktionella!