Dekorsten

Pris
2 595
2 595
5 121
5 121
Färg
Varumärke
Typ
Fraktion (mm)
8
8
45
45
Leveranstid
Enhet

Marmorkross

Har du en trädgård som behöver piffas upp? Att använda marmorkross som dekorationsdetalj gör att intrycket av trädgården blir helt annorlunda. Skapa en egen medelhavskänsla med dekorationssten i trädgården antingen i rabatterna eller i gången som fyllnad mellan stenplattorna. Dekorationssten skapar en helt ny känsla i din trädgård.

Läs mer...
Visar 4 av 4 produkter
Sida 1 / 1
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Vit Pebbles Hasselfors Garden 280 kg
hasselforslogga.jpg
5 121 kr/pall
5 390 kr
Levereras inom 3-5 vardagar
Gå till produkt
Marmor Hasselfors Garden Snövit
hasselforslogga.jpg
4 171 kr/pall
4 390 kr
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Marmorkross ger din trädgård ett nytt utseende

Marmorkross är en snygg dekorationssten som är underhållsfri och finns i olika färger. Det är bara fantasin som sätter gränserna för vad man kan använda dekorationssten till. Den ger rabatterna ett nytt liv eller varför inte skapa en yta genom att anlägga dekorationssten i olika färger i ett mönster tillsammans med stenplattor i ett avgränsat område? Du kan på ett enkelt sätt skapa en ny trädgård med hjälp av dekorationssten.

Marmorkross är inte bara en snygg dekoration utomhus. Den fyller även funktioner som att den hindrar stänk av jord och annan smuts från att hamna på husväggarna. Olika näringsämnen från stenarna ger näring till jorden och skapar ett ytskikt som gör att jorden inte torkar ut, utan fukten stannar kvar i marken. Dekorationsstenarna är alltså både vackra och funktionella!