Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Eldstad & eldkorg

Eldstad & eldkorg | En varm & mysig plats utomhus

Filtrera

395kr
42995kr
395
395
42995
42995

Visa endast kampanjartiklar

(1)

bbq living

(1)

dangrill

(1)

esschert design

(17)

habanero bbq

(1)

hergom

(2)

jabo

(1)

jydepejsen

(1)

landmann

(1)

ofyr

(5)

out360

(1)

vastbo

(1)

venture design

(7)

weber

(1)

Svart

(21)

Orange

(3)

Brun

(6)

Grå

(2)

Endast snabbleverans

(9)

Sortera

40 Produkter

Du har sett 36 av 40 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Vad ska jag tänka på när jag väljer eldstad eller eldkorg?
Hur släcker jag elden efteråt?
Var är det bäst att placera min eldstad?

Populära filtreringar

Att köpa eldstad kan vara ett av de bästa inköpen du gör till ditt hem. Visst är det något speciellt med att sitta framför en öppen brasa antingen själv eller tillsammans med sin partner eller familj? Hos oss kan du enkelt köpa en eldstad till ett riktigt bra pris och själv höja mysfaktorn i ditt hem. Vi erbjuder flera flyttbara öppna spisar som du kan placera där det känns säkert och som får ett utrymme att kännas mer livfullt. Flera av våra modeller har obrännbara vedträn och en gasollåga som får eldstaden att se äkta ut. Enkelt, smidigt och bekvämt.

Hur man använder en eldstad utomhus

Visste du att människan har byggt eldstäder i hundratusentals år? De öppna brasorna var det som skyddade våra förfäder mot djur, och gav oss nya möjligheter att laga mat. Elden blev vår trygghet och än idag har därför en öppen brasa flera fördelar, som att sitta framför en eldstad sänker blodtrycket, får oss att bli lugnare och gör att vi känner större samhörighet med de andra som sitter med. Du kan antingen köpa en av våra modeller där du själv lägger vedträn, eller så har vi modeller som drivs med gasol och har en jämn fördelning av lågan. Se bara till att brasan är placerad säkert.

Hitta den perfekta eldstaden hos oss

Bygghemma.se är nätvaruhuset för dig som vill köpa en eldstad online enkelt och bekvämt. Vi har ett stort utbud av välkända märken, kunnig personal som kan hjälpa dig välja den rätta modellen, och här hittar du alltid låga priser. Gör som flera andra gjort före dig: köp eldstaden hos Bygghemma.se.