Fackla | Lys upp mörka kvällar

Filtrera

142 kr

3 995 kr

142
142
3995
3995

Visa endast kampanjartiklar

(1)

blomus

(8)

höfats

(2)

sunwind

(1)

venture design

(2)

Eldkorg

(2)

Eldlykta

(1)

Fackla

(1)

Skyddslock

(1)

Kolgrill/Eldkorg

(1)

Trädgårdsfackla

(4)

Fackelhållare

(3)

Endast snabbleverans

(13)

Sortera

13 Produkter

Du har sett alla 13 produkter

Att smycka sin trädgård eller altan med facklor är populärt. Det är inte så konstigt för det finns många vackra facklor i olika design. Mörka kvällar lyses upp vackert och hemtrevligt med facklor. Eld har en speciell charm och tilltalar ögat, det ger ett varmt intryck och välkomnar vackert till fest som vardag. Facklor är också vackra och praktiska på uteplatser året runt, de är både vackra och värmer.

Varför ska man köpa facklor?

Facklor bidrar inte bara till att förhöja mysfaktorn. En vacker fackla eller vedkorg värmer skönt och förlänger möjligheten att sitta ute. Vintertid lyser facklan upp och ger en ljusare vardag. Så utöver en vacker detalj får du en mysig stämning, mer ljus och värme.

Går det att ha facklor på balkongen?

Det finns mindre facklor som passar perfekt till balkongen. Fördelen med facklor idag är att det finns flera olika storlekar vilket gör att man kan hitta en som passar ens egna förutsättningar. Idag hittar du också facklor som har skydd runt omkring vilket håller elden innesluten. Perfekt när man har lite mindre utrymme. Inred balkongen med en fackla så får du också extra värme så du kan sitta ute några timmar extra, året runt.

Behöver man ha olja i facklan?

En del facklor brinner på olja medan andra går att ladda med exempelvis ved. Utbudet av facklor är idag större än tidigare så det finns något för alla. Hos oss på Bygghemma.se hittar du facklor till billiga priser som du enkelt köper online.