Vedförvaring

Pris
1 139
1 139
7 552
7 552
Varumärke
Färg

Vedförvaring

Att kunna göra upp brasor hemma, både inomhus och utomhus, är hemtrevligt och mysigt, speciellt under årets kallare månader. Det är alltid viktigt att förvara sin ved till brasan på rätt sätt. Du kan välja mellan att förvara veden inom- eller utomhus, men viktigt att tänka på om du förvarar ved utomhus är att träet utan egentligt skydd kan bli dåligt, murkna eller vara svårt att antända på grund av fukt. Se därför till att förvara veden på ett torrt ställe. En bra vedförvaring gör också att man får ordning och reda. Vill du köpa vedförvaring kan du hitta flera passande alternativ hos oss på bygghemma.se.

Läs mer...
Visar 3 av 3 produkter
Sida 1 / 1
Vedskjul Hortus
logga-hortus.jpg
review score
1 139 kr
1 199 kr
Levereras inom 5-10 vardagar
Gå till produkt
Vedvägg PLUS 188x206 cm
plus_logo_payoff_70_s-kopi.png
fr.6 139 kr
6 689 kr
Tillfälligt slut: 2020-03-31
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Vedvägg PLUS 188x286 cm
plus_logo_payoff_70_s-kopi.png
fr.7 552 kr
7 949 kr
Tillfälligt slut: 2020-03-31
Finns i flera varianter.
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Välj rätt förvaringstyp

Väljer du att förvara ved utomhus behöver du ha tak över veden för att undvika att det regnar direkt på den. En av de smidigaste och mest populära varianterna för förvaring av ved utomhus är att investera i en friggebod, eller ett litet skjul. Med ett sådant undviker du att hamna i en situation där det blåser in vätska på veden. I friggeboden kan du dessutom passa på att förvara annat som du inte vill ska ligga framme i trädgården. Om du exempelvis av utrymmesskäl inte har plats med ett vedskjul kan du istället välja en ställning som du själv täcker över med en presenning. Med en sådan ställning kommer veden inte ligga direkt på marken och riskera att murkna.

Handla enkelt för låga priser

Håll ordning på din ved genom att samla ihop den i en och samma förvaringslösning. Hos oss på bygghemma.se hittar du många alternativ för förvaring online. I vårt välsorterade sortiment hittar du både större och mindre förvaringslösningar för din ved. Vår kunniga kundtjänst hjälper gärna till vid eventuella frågor. Hos oss hittar du allt du behöver till hemmet för låga priser!