Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Åkgräsklippare

Filtrera

16854kr
164900kr

Bensin

(37)

Batteri

(10)

alpina

(3)

cub cadet

(6)

ego

(3)

husqvarna

(16)

mtd

(3)

stiga

(14)

toro

(2)

Åkgräsklippare

(39)

Spakmaskin

(5)

Trädgårdstraktor

(1)

Frontrotorklippare

(1)

Nej

(22)

Ja

(8)

Sortera

47 Produkter

Du har sett 36 av 47 produkter
1 av 2

Vanliga frågor om

Vilken åkgräsklippare ska jag välja?
Vad är viktigt att tänka på när jag ska köpa en åkgräsklippare?
Vilka tillbehör finns till åkgräsklippare?

Åkgräsklippare är perfekt för stora gräsmattor

En åkgräsklippare är en stor, kraftfull maskin som används för att klippa gräsmattor på större ytor. Åkgräsklippare har en sitthöjd och en förarplats som liknar en traktor, och de klipper gräset med hjälp av en rotationsskärm eller en sågklinga. Åkgräsklippare har vanligtvis en större klippbredd än åkgräsklippare, och de är mer kraftfulla och robusta så de kan klara av att klippa gräset på ojämn mark och i tufft terräng.

Åkgräsklippare finns i olika modeller och storlekar, och de kan vara utrustade med olika funktioner. Vissa modeller har en bagare som samlar upp klippt gräs, medan andra har en klippsats som sågar av gräset och sprider det som gödsel. Många gräsklippartraktorer har också olika höjdinställningar så att man kan anpassa klipplängden på gräset. Hos oss på Bygghemma kan du hitta olika varianter i olika prisklasser. Hoss oss på Bygghemma får du alltid lågt pris så vänta inte på rea på din åkgräsklippare, slå till direkt.

Underlätta gräsklippningen med en åkbar gräsklippare

Beroende på hur stor en gräsmatta är kan en åkgräsklippare nästan vara en nödvändighet. Är du husägare med stora gräsmattor att klippa hjälper en åkgräsklippare dig med ditt arbete och låter dig klara av det snabbt och smidigt. Har du problem med rygg eller leder, kan en åkgräsklippare vara oumbärlig eftersom du inte behöver anstränga kroppen lika mycket som med en vanlig gräsklippare. En åkgräsklippare ger dig med en stor trädgård tid över till att njuta av sommaren istället.