Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

ATV & fyrhjuling

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Vad krävs för att få köra fyrhjuling?
Var och hur får jag köra fyrhjuling?
Lönar det sig med fyrhjuling?
Hur sköter jag en fyrhjuling?

Vill du kunna köra ganska fort i besvärlig terräng med en last på flera hundra kilo? Då fungerar varken bil, traktor eller motorcykel. Lyckligtvis finns då fyrhjulingen, ett fordon som allt fler upptäcker. Köp din fyrhjuling hos oss på Bygghemma.

Vem behöver en fyrhjuling?

På många större jord- och skogsbruk är en fyrhjuling mer eller mindre en självklarhet. Om man har en gård kan fyrhjulingen vara mycket smidig. Det är helt enkelt ett effektivt transportmedel som snabbt tar dig mellan olika platser ute i terrängen. Fyrhjulingar har i regel bra lastkapacitet samt däck och motorstyrka som gör så att du kan ta dig fram där du inte kör med en vanlig bil. En billig fyrhjuling är ett smidigare alternativ än en traktor, bland annat eftersom fyrhjulingen inte riskerar att skada underlaget du kör på, på samma sätt som ett tyngre jord- eller skogsbruksfordon. Eftersom fyrhjulingen är ett arbetsredskap kan utgiften vara avdragsgill när du deklarerar. Fyrhjulingar syns även i många andra sammanhang. Även om fyrhjulingar för de flesta är arbetsredskap ska man inte glömma att de bjuder på en hel del körglädje!

En fyrhjuling är ett flexibelt fordon

När du köper en fyrhjuling av oss är det bara att vrida om nyckeln och bege sig iväg när du fått den levererad. Underhållet är enklare än när det gäller en personbil. Många frågar sig om de verkligen behöver köpa fyrhjuling men få som köpt en ångrar sig i efterhand. Användningsområdena är fler än man kan tro och varierar i och med årstidsväxlingarna. En fyrhjuling kan kompletteras med tillbehör utifrån vilket användningsområde den har. Med en plog framtill får du till exempel utmärkt snöröjningsredskap och du hittar även tillbehör som ökar komforten och kapaciteten i samband med på- och avlastning. En prisvärd fyrhjuling kan göra samma jobb som flera andra fordon och maskiner som tillsammans hade blivit betydligt dyrare. Tänk på att använda hjul med tillräckligt grepp utifrån underlaget du kommer att köra på.