Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Handgräsklippare | En klassisk handjagare

Filtrera

893kr
1989kr

Nej

(9)

al-ko

(5)

gardena

(2)

husqvarna

(2)

stiga

(2)

wolf-garten

(2)

Gräsklippare

(6)

Cylindergräsklippare

(6)

Handgräsklippare

(1)

Nej

(9)

Sortera

13 Produkter

Du har sett alla 13 produkter

Vanliga frågor om

Hur klipper man med en handgräsklippare?
Vilken handjagare ska jag välja?
Hur slipar man knivar på handgräsklippare?

Klipp gräset smidigt med en handjagare

Handgräsklippare, cylinderklippare eller i folkmun “handjagare” är en klassisk gräsklippare som fortsätter att vara populär. Handgräsklipparen lämpar sig bäst för små och jämna gräsytor, men också som ett komplement vid svåråtkomliga områden som andra modeller inte råder på. En handgräsklippare är en liten, manuell gräsklippare som används för att klippa gräsmattor. De är oftast utrustade med en rotationsskärm eller en sågklinga som rör sig snabbt för att klippa gräset.

Gräsklippare som är handdriven

Handgräsklippare är ett bra val för den som har en mindre trädgård och som vill ha en enkel maskin för att klippa gräset. De är också lätta att förvara och kan användas för att klippa gräset i trånga utrymmen, såsom runt buskar eller staket. Däremot är en handdriven gräsklippare inte lika lämpliga för större ytor, och de kan vara mer ansträngande att använda eftersom de kräver att man trampar på en pedal eller vrider på ett handtag för att klippa gräset. Det är viktigt att väga för- och nackdelar noga innan man väljer en handdriven gräsklippare.

Cylinderklippare - klimatsmart handgräsklippare

Den är ett klimatsmart alternativ, eftersom den inte använder någon annan energi än din egen, vilket också gör den till ett motionsredskap. Handgräsklippare finns i olika modeller och storlekar, och de kan vara utrustade med olika funktioner. Vissa modeller har en uppsamlare som samlar upp klippt gräs, medan andra har en klippsats som sågar av gräset och sprider det som gödsel. Många handgräsklippare har också olika höjdinställningar så att man kan anpassa klipplängden på gräset. Hos oss på Bygghemma finns ett stort urval av bra och prisvärda handgräsklippare. Vi har ergonomiskt utformade modeller, tysta friklippare och handgräsklippare med fällbara handtag, för att bara nämna några.