Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Grästrimmer

Grästrimmer el

Filtrera

269kr
1590kr
269
269
1590
1590

Visa utvalda artiklar

(13)

El

(25)

al-ko

(5)

alpina

(1)

black+decker

(1)

bosch power tools

(7)

einhell

(2)

gardena

(4)

stiga

(3)

wolf-garten

(2)

Trimmers/Röjare

(15)

Trimmer

(8)

Grästrimmer

(2)

250W
1200W
250
250
1200
1200

Endast snabbleverans

(6)

Sortera

25 Produkter

Du har sett alla 25 produkter

Vanliga frågor om

Behöver jag en eldriven grästrimmer?
Klipper en grästrimmer av mina växter?
Hur fungerar en grästrimmer?
Hur tung är en grästrimmer?

För att hålla gräsmattan riktigt fin krävs det i princip en grästrimmer, eftersom det utan en sådan kan vara svårt att komma åt under träd och vid kanterna av gräsmattan. En eldriven grästrimmer är ett utmärkt redskap för dig som är noggrann med att ha en välskött tomt.

Ergonomiskt och praktiskt

En eldriven grästrimmer är alltid redo när du behöver den, då du helt enkelt kopplar in den i uttaget när den ska användas och inte behöver vänta på uppladdning av batterier. Med hjälp av de kraftfulla bladen och den ergonomiska utformningen är det lätt att trimma på alla svåråtkomliga ställen. Ett utmärkt val är att välja en variant som även har funktionen kantskärning. Då får du två verktyg i ett.

En eldriven grästrimmer är som allra bäst när den har automatiskt trådmatningssystem, eftersom det minimerar hanteringen av linan. I den här kategorin hittar du ett stort utbud av sådana grästrimmers, dessutom erbjuds de till ett bra pris. Gör trädgårdsskötseln mer bekväm genom att investera i rätt verktyg och få en riktigt välskött gräsmatta i år.