Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Robotgräsklippare | Sköter gräsklippning åt dig

Filtrera

19kr
60349kr

Visa utvalda artiklar

(23)

Visa enbart nyheter

(14)

250
5000

35

(17)

40

(14)

45

(23)

25

(4)

27

(7)

30

(6)

70

(1)

37

(1)

16cm
30cm

Endast snabbleverans

(224)

Sortera

303 Produkter

Robotgräsklippare Robomow RK1000

Topptestad

Robotgräsklippare Husqvarna Automower 520

Leveranstid 2-3 veckor

Robotgräsklippare Husqvarna Automower 430X Installerad & Klar

Topptestad

Leveranstid 8-10 veckor

Du har sett 36 av 303 produkter
1 av 9

Vanliga frågor om

Hur väljer jag rätt robotgräsklippare?
Vad ska jag tänka på med en robotgräsklippare?
Hur installera jag min robotgräsklippare?

Underlätta gräsklippning med en robotklippare

En robotgräsklippare är en typ av automatisk gräsklippare som använder avancerad teknologi för att navigera och klippa gräsmattan på ett effektivt sätt. Dessa robotar är utrustade med ett klippaggregat, sensorer och en kontrollenhet som använder algoritmer för att planera och utföra klippningen.

För att använda en robotklippare måste man först sätta upp en gränskabel runt området som ska klippas. Denna kabel fungerar som en virtuell gräns som roboten följer för att veta var den får klippa och var den inte får klippa. Sedan programmerar man in tidpunkter för när roboten ska klippa eller man kan välja att klippa när det passar en bäst. Vissa robotgräsklippare kan även känna av väderförhållanden och justera sin klippning därefter.

Dags att köpa ny robotgräsklippare?

Robotgräsklippare är en bekväm och effektiv lösning för att hålla gräsmattan i form utan den tidskrävande ansträngningen av manuellt klippande. De är också miljövänliga eftersom de inte kräver någon form av bränsle för att drivas. Många modeller har också funktioner för att minska ljudnivån, så de är lämpliga att använda även under kvällstid.

Robotgräsklippare är numera ett vanligt inslag i många svenskars hem, vilket är förståeligt. Det är lätt att låta roboten sköta gräsklippningen eftersom det både blir bra och snabbt gjort. Vi erbjuder även installation av robotgräsklippare.