Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Denna produkt levereras av Bygghemma Trädgård.
  En auktoriserad Husqvarna-återförsäljare och serviceverkstad.

  Hitta till butiken.
  12%

  Premiumpaket Husqvarna Automower 430X

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 32 975 kr

  Du sparar 4 080 kr

  28 895 kr

  Delbetala från 607 kr/mån

  Jämför
  Lagervara
  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
  Hemleverans
  - Fri frakt!

  Beskrivning

  Paket från Husqvarna som består av 2019 års modell av robotgräsklipparen Automower 430X, hus, skyddsbox, rengöringskit och väggfäste. Roboten är lämplig för stora och komplexa områden på upp till 3200 m² med smala passager, hinder, tuff terräng och sluttningar på upp till 45%. Utrustad med en mängd egenskaper, som Automower® Connect, det intelligenta sättet att hålla gräsmattan grön, frisk och perfekt klippt. Appen Automower® Connect-ger dig kontrollen att spåra, samspela och håll dig uppdaterad med en knapptryckning på skärmen, var du än befinner dig i världen. Även utrustad med LED-strålkastare som gör din klippare lika snygg som gräsmattan. Strålkastarna är energisnåla och ger bättre synlighet i mörker och blinkar om något fel har inträffat.

  Läs mer
  OBS! Installationsmaterial ingår inte utan säljs som tillval. Detta måste köpas till för att kunna installera roboten.

  Hus
  Hus som skyddar mot de långsiktiga effekterna av regn och solljus. Display och knappsats är åtkomliga även under laddning tack vare den uppfällbara huven och alla anslutningar är åtkomliga genom kabelluckan.

  Skyddsbox
  Förseglad låda för kabelkontakter. Skydda kontakterna från bland annat fukt, vatten och snö när det inte är säsong.

  Rengöringskit
  För lättare rengöring och underhåll av Automower under säsong. Innehåll: Två specialborstar, en mycket smal borste och en liten borste med skrapa, för att ta bort gräs och smuts En skruvmejsel för att byta kapskivor En slipdyna för att rengöra kontakter på gräsklipparen och laddstationen En handduk och en flaska med plastvårdsspray för att polera plastdelarna.

  Väggfäste
  Frigör golvyta under vintern och när Automower® inte används under sommaren.

  GPS-stödd navigering
  Ett inbyggt GPS-system skapar en karta över trädgården, inklusive var begränsnings- och guidekablarna finns utlagda. Husqvarna Automower® registrerar sedan vilka ytor i trädgården den har klippt och anpassar sitt klippmönster därefter. På så vis blir alla delar av gräsmattan garanterat klippta med bästa möjliga resultat.

  Automower® Connect
  Automower® Connect ger dig full kontroll över klipparen i din Smartphone. Du kan starta, stanna och parkera klipparen och du kan kontrollera och justera inställningar. Du kan också få larm och spåra din Husqvarna Automower om den blir stulen - oavsett var du befinner dig.

  Överlägsen kommunikation
  Fungerar med Amazon Alexa och Google Home. Det betyder att allt du behöver göra är att ge den smarta högtalaren instruktioner - så följer Husqvarna Automower® dem.

  Elektrisk höjdjustering
  Klipphöjden ställs enkelt in med den eldrivna höjdjusteringsfunktionen som är lätt att komma åt via huvudmenyn.

  Vädertimer
  Arbetstiden anpassas efter hur snabbt gräsmattan växer, vilket innebär att Husqvarna Automower® maximerar klipptiden under perioder när gräset växer mycket. Vid soligt eller torrt väder, eller mot slutet av säsongen, klipper den inte lika länge och ofta, vilket innebär mindre slitage på såväl gräsmatta som klippare.

  Automatisk passagehantering
  Husqvarna Automower® känner automatiskt av när den kommer till trånga passager och kan ta sig igenom även de allra snävaste sådana. Den varierar sin väg genom passagen för att undvika att spårbildning uppstår.

  Klarar av slutningar på upp till 45%
  Stora bredmönstrade däck ger utmärkt drivförmåga även på hala underlag. Klipparen kan klippa i sluttningar på upp till 45 %.

  Flexibel placering av laddningsstationen
  Möjliggör en flexibel placering av laddningsstationen i trädgården vilket underlättar installationen och säkerställer en pålitlig dockning varje gång.

  Dubbla guidekablar
  Våra bästa robotgräsklippare är utrustad med dubbla guidekablar, vilket minskar söktiden till laddstationen, särskilt vid komplexa trädgårdar.

  Kontroll av obalans i knivdisken
  Känner automatiskt av obalans i klippsystemet som beror på avsaknad av, dubbelmonterade eller böjda knivar.

  Stötfångare
  Gummilagd främre stötfångare gör klipparen mer resistent mot återkommande kollisioner med träd, buskar och andra föremål.

  Punktklippning
  Specialläge för att klippa begränsade ytor med längre gräs. Detta är särskilt användbart för ytor under exempelvis trädgårdsmöbler när möblerna har tagits bort. Placera gräsklipparen i önskat område och välj punktklippningsläge. Gräsklipparen kommer att klippa i täta spiraler och återgå till automatiskt läge när den är klar.

  Profiler
  Minnen för inställningar. Utmärkt om gräsklipparen används på fler än en plats. Med personliga namn för varje profil och installation är det enkelt att bytta mellan olika de olika platserna.

  Theft protection by GPS
  Maskiner utrustade med Automower Connect®/Husqvarna Fleet Services™ börjar omedelbart spåra GPS-positionen och skickar notiser till din enhet. Gör Automower® installationen extra säker och minimerar risken för stöld.

  Tillförlitlig
  En robotgräsklippare måste vara 100 % tillförlitlig. Husqvarna har lagt 20 år på att utveckla och finslipa sitt klipparkoncept för att uppnå högsta möjliga nivå av tillförlitlighet, kvalitet och klippresultat, med så låg ansträngningsnivå som möjligt.

  Utmärkt klippresultat
  Tack vare att Husqvarna Automower® har ett fritt rörelsemönster blir gräsmattan perfekt klippt och får ett vackert utseende. De rakbladsvassa knivarna skär av gräset försiktigt från alla håll, vilket hjälper det att växa sig starkt. Tillväxt av mossa förhindras också effektivt.

  Låg ljudnivå
  Tack vare det unika klippsystemet arbetar Husqvarna Automower® oerhört tyst och diskret och precis när du vill att den ska det.

  Unikt klippsystem
  Husqvarna Automower® klipper lite men ofta, vilket ger en vacker och frisk gräsmatta. Den är utrustad med vassa, rakbladsliknande knivar av hållbart kolstål. Knivarna är monterade på en robust knivdisk. Detta innebär både effektiv drift och extremt låg energiförbrukning.

  Inga emissioner
  Automower® har batteridrift och ger därför inte upphov till några skadliga emissioner.

  Stöldskydd
  Husqvarna Automower® är utrustad med larm och går inte att använda utan den personliga PIN-koden.

  Automatisk laddning
  När robotgräsklipparen behöver mer kraft söker den sig själv till laddstationen.

  Låg energiförbrukning
  Effektiv energihantering innebär låg energiförbrukning, vilket gör att Automower® kan arbeta till en bråkdel av kostnaden jämfört med traditionella gräsklippare.

  Scheduling
  Du bestämmer själv om du vill att Automower® ska klippa gräset dygnet runt, vecka ut och vecka in.

  Lyft- och vältsensorer
  Om Automower® lyfts eller tippar stoppas klippningen omedelbart. Knivarna roterar på tryggt avstånd från maskinens ytterkant. Om Automower® stöter på ett hinder, stannar den och ändrar riktning, utan att orsaka några skador.

  Tål alla väder
  Husqvarna Automower® kan vara ute dygnet runt och är konstruerad att fungera korrekt oavsett väderlek och kräver ingen uppsikt. Automower® är utformad för att tåla det tuffa nordiska klimatet utan problem.

  Topptestad

  Produkter med dekalen "Topptestad" har fått höga resultat i tester utförda av oberoende svenska och europeiska testorganisationer som t.ex. Råd & Rön, Testfakta, Smartson och Ica-kuriren.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke Husqvarna
  Art.Nr. str83154240399783149
  Klipphöjd 2,0-6,0 cm
  Utförande Installation finns som tillval
  Guidekablar 2
  Driftkälla Batteri
  Smartphone Koppling Bluetooth
  Typ Robotgräsklippare
  Version Med batteri och laddare
  Ungefärlig klipptid/laddning 145 min
  Area 3200 m2
  Klippbredd 24 cm
  GPS-stödd Navigering Ja
  Höjd 31 cm
  Ingår Installationsmaterial Nej
  Längd 72 cm
  Högsta Ljudnivå 58 dBa
  Max Lutning 45 %
  Multiclip Ja
  PIN-kod Ja
  Vikt 13 kg
  Bredd 56 cm

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Klipphöjd
  Guidekablar
  Smartphone Koppling
  Ungefärlig klipptid/laddning
  Area
  Klippbredd
  GPS-stödd Navigering
  Höjd
  Ingår Installationsmaterial
  Längd
  Högsta Ljudnivå
  Max Lutning
  Vikt
  Bredd
  Motoreffekt
  Färg
  28 895 kr
  32 975 kr
  2,0-6,0 cm
  2
  Bluetooth
  145 min
  3200 m2
  24 cm
  Ja
  31 cm
  Nej
  72 cm
  58 dBa
  45 %
  13 kg
  56 cm
  -
  -
  8 649 kr
  9 900 kr
  2,0-5,0 cm
  1
  Nej
  70 min
  600 m2
  17 cm
  Nej
  25 cm
  Nej
  55 cm
  61 dBa
  25 %
  6,7 kg
  39 cm
  -
  Granitgrå
  Visa Produkt
  10 246 kr
  13 499 kr
  2,0-5,0 cm
  1
  Wi-Fi
  65 min
  750 m2
  30 cm
  Nej
  24 cm
  Ja
  57 cm
  58 dBa
  30 %
  8 kg
  40 cm
  -
  Grå
  Visa Produkt
  16 295 kr
  18 900 kr
  2,0-6,0 cm
  1
  Bluetooth
  70 min
  1500 m2
  22 cm
  Nej
  25 cm
  Nej
  63 cm
  60 dBa
  40 %
  9,2 kg
  51 cm
  25 W
  -
  Visa Produkt
  19 995 kr
  22 900 kr
  2,0-6,0 cm
  1
  Bluetooth
  70 min
  1600 m2
  22 cm
  Ja
  25 cm
  Nej
  63 cm
  60 dBa
  40 %
  9,5 kg
  51 cm
  25 W
  -
  Visa Produkt

  Andra som köpte Premiumpaket Husqvarna Automower 430X köpte också