Installation robotgräsklippare

Robotgräsklippare Cub Cadet XR2 2000

Robotgräsklippare Cub Cadet XR2 2000
Robotgräsklippare Cub Cadet XR2 2000
Robotgräsklippare Cub Cadet XR2 2000
Robotgräsklippare Cub Cadet XR2 2000
Robotgräsklippare Cub Cadet XR2 2000
Robotgräsklippare Cub Cadet XR2 2000

Installation- vi hjälper dig!

Vi erbjuder installation av denna produkt, fyll i ditt postnummer för att få ett pris.

Installera själv!

?
16 990 kr

Delbetala från  357 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Robotgräsklippare Cub Cadet XR2 2000 är en smart och stilig, automatiskt och högspecificerad robotgräsklippare. Denna robot klarar upp till 2000 m² på kort tid och ger därmed många timmars klippfri tillgång till gräsmattan för barn och husdjur. Denna gräsklippare drivs av en kraftfull 200W-knivmotor som driver en solid och vass stålkniv vilket gör att denna robot även klarar högt gräs. Robotgräsklipparen levereras med 2 års garanti.
Cub Cadet XR2 2000 har tysta och borstlösa motorer som ger dig en bättre, starkare och effektivare klippning och de håller dessutom längre än traditionella kolmotorer. Roboten har ett av marknadens starkaste och mest tidseffektiva klippsystem, tack vare design och konstruktion samt den smarta klippfunktionen SmartMow. Roboten är dessutom mycket ekonomisk och tyst att använda. Tack vare EcoMode med lägre varvtal är ljudnivån endast 64 dB vilket också möjliggör att du klipper på kvällen utan att grannarna blir störda.

Cub Cadet-roboten ger ett fantastiskt bioklippresultat som innebär en kontinuerlig, miljövänlig återgödsling av gräsmattan. Den solida kniven är mycket stark, slittålig och har en livslängd på en hel säsong vilket gör roboten relativt kostnadseffektiv. Robotens maximala klippyta är 2000 m² under optimala förhållanden men du garanteras 1200 m² även om du har flera zoner och sluttningar.

GSM
XR2-robotarna har en färdiginstallerad GSM-modul som kan kontrolleras och programmeras över internet.

Kantklippningsprogram
Med sitt utmärkta kantklippningsprogram (EDGE MODE) lämnar XR2-roboten inga hörn oklippta. Tack vare knivens placering på roboten klipps dessutom gräsmattan över begränsningskabeln och du slipper använda trimmern. Robotgräsklipparen klarar även att hantera flera zoner t.ex. om det är en gräsmatta med smala passager.

Till denna robot medföljer
- Robotgräsklippare
- Laddningsstation
- RoboHome
- RoboGrips

Power Grips underlättar framkomligheten på våtare delar av gräsmattan och även på kuperad terräng. Robohome skyddar robotgräsklipparen från regn och rusk samt direkt solljus.

Uppbyggnad
Cub Cadet XR2-roboten har en modulär design vilket underlättar vid service och underhåll. Vid nedladdning av Cub Cadet mobilapp underlättar du vid både installationen samt vid drift och användning av robotgräsklipparen. Installationen är mycket enkel och logisk. Som hjälp vid installationen kan man använda sig av: Manual, Quick Start Guide, Youtube eller mobil-appen.

Installation
Du behöver lägga till anpassad mängd begränsningskabel för din trädgård (100 m, 200 m och 700 m) samt peggar. Det kan även vara bra att redan från början ha med ett paket kabelskarvar till framtida ombyggnader av gräsmattan.

Underhåll och service
För att roboten ska fungera under många år framöver är underhåll och tillsyn en viktig del. Ett årligt utbyte av kniven är en bra början. Även lämna in roboten på vinterservice och underhållsladdning är ett bra tips. Se på cubcadet.se för att hitta närmaste serviceverkstad.

Egenskaper

VarumärkeCub Cadet
Art.Nr.22BCFAFD603
FärgGul/Svart
Klipphöjd1,5-6,0 cm
DriftkällaBatteri
TypRobotgräsklippare
VersionMed batteri och laddare
Area2000 m2
Klippbredd28 cm
Motoreffekt200 W
Höjd21 cm
Längd63 cm
Max Lutning36 %
MulticlipJa
Vikt11,4 kg
Bredd46 cm
EAN-nr4008423883435