Robotgräsklippare Husqvarna Automower 310 Installerad & Klar

Robotgräsklippare Husqvarna
Automower 310 Installerad & Klar

17 995 krOrd. 19 279:-

Kampanj

tom 31/10

Lagervara  - Levereras normalt inom 6-8 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Robotgräsklippare Automower 310 från Husqvarna med installationspaket för öppna gräsytor upp till 500 m². En effektiv robot som kan klippa i sluttningar på upp emot 40% inom arbetsområdet och är utrustad med smart teknik som leder roboten automatiskt genom trånga passager. Maskinen har fyra hjul för större och mer komplicerade gräsområden och med det intuitiva menysystemet kan du anpassa inställningarna till när du vill att maskinen ska klippa.
Varumärke

Beskrivning

Robotgräsklippare Automower 310 från Husqvarna med installationspaket för öppna gräsytor upp till 500 m². En effektiv robot som kan klippa i sluttningar på upp emot 40% inom arbetsområdet och är utrustad med smart teknik som leder roboten automatiskt genom trånga passager. Maskinen har fyra hjul för större och mer komplicerade gräsområden och med det intuitiva menysystemet kan du anpassa inställningarna till när du vill att maskinen ska klippa.
Automower® Connect@HOME
Kommunicera enkelt och bekvämt med gräsklipparen via Bluetooth på din smartphone. Ta emot pushstatusmeddelanden, skicka start- och parkeringskommandon och justera gräsklipparinställningar på upp till 10 meters avstånd. Standard på 300-400 seriern. OBS! Automower Connect ingår inte med robotgräsklipparen, utan måste köpas separat.

Automatisk passagehantering
Husqvarna Automower® känner automatiskt av när den kommer till trånga passager och kan ta sig igenom även de allra snävaste sådana. Den varierar sin väg genom passagen för att undvika att spårbildning uppstår.

Guidekabel
Guidekabeln gör att klipparen lätt hittar laddstationen, vilket minskar söktiden, särskilt i komplexa trädgårdar.

Klarar av sluttningar på upp till 40%
Stora bredmönstrade däck ger utmärkt drivförmåga även på hala underlag. Klipparen kan klippa i sluttningar på upp emot 40% inom arbetsområdet.

Automower® Connect@HOME
Kommunicera enkelt och bekvämt med gräsklipparen via Bluetooth på din smartphone. Ta emot pushstatusmeddelanden, skicka start- och parkeringskommandon och justera gräsklipparinställningar på upp till 10 meters avstånd. Standard på 300-400 serien.

Flexibel placering av laddningsstationen
Möjliggör en flexibel placering av laddningsstationen i trädgården vilket underlättar installationen och säkerställer en pålitlig dockning varje gång.

Kontroll av obalans i knivdisken
Känner automatiskt av obalans i klippsystemet som beror på avsaknad av, dubbelmonterade eller böjda knivar.

Punktklippning
Specialläge för att klippa begränsade ytor med längre gräs. Detta är särskilt användbart för ytor under exempelvis trädgårdsmöbler när möblerna har tagits bort. Placera gräsklipparen i önskat område och välj punktklippningsläge. Gräsklipparen kommer att klippa i täta spiraler och återgå till automatiskt läge när den är klar.

Manuell höjdjustering
Klipphöjden justeras enkelt ovanifrån genom att vrida på ett lättåtkomligt reglage.

Tillförlitlig
En robotgräsklippare måste vara 100 % tillförlitlig. Husqvarna har lagt 20 år på att utveckla och finslipa sitt klipparkoncept för att uppnå högsta möjliga nivå av tillförlitlighet, kvalitet och klippresultat, med så låg ansträngningsnivå som möjligt.

Utmärkt klippresultat
Tack vare att Husqvarna Automower® har ett fritt rörelsemönster blir gräsmattan perfekt klippt och får ett vackert utseende. De rakbladsvassa knivarna skär av gräset försiktigt från alla håll, vilket hjälper det att växa sig starkt. Tillväxt av mossa förhindras också effektivt.

Låg ljudnivå
Tack vare det unika klippsystemet arbetar Husqvarna Automower® oerhört tyst och diskret och precis när du vill att den ska det.

Unikt klippsystem
Husqvarna Automower® klipper lite men ofta, vilket ger en vacker och frisk gräsmatta. Den är utrustad med vassa, rakbladsliknande knivar av hållbart kolstål. Knivarna är monterade på en robust knivdisk. Detta innebär både effektiv drift och extremt låg energiförbrukning.

Inga emissioner
Husqvarna Automower® har batteridrift och ger därför inte upphov till några skadliga emissioner.

Stöldskydd
Husqvarna Automower® är utrustad med larm och går inte att använda utan den personliga PIN-koden.

Automatisk laddning
När robotgräsklipparen behöver mer kraft söker den sig själv till laddstationen.

Låg energiförbrukning
Effektiv energihantering innebär låg energiförbrukning, vilket gör att Automower® kan arbeta till en bråkdel av kostnaden jämfört med traditionella gräsklippare.

Scheduling
Du bestämmer själv om du vill att din Husqvarna Automower® ska klippa gräset dygnet runt, vecka ut och vecka in.

Lyft- och vältsensorer
Om Automower® lyfts eller tippar stoppas klippningen omedelbart. Knivarna roterar på tryggt avstånd från maskinens ytterkant. Om Automower® stöter på ett hinder, stannar den och ändrar riktning, utan att orsaka några skador.

Tål alla väder
Husqvarna Automower® kan vara ute dygnet runt och är konstruerad att fungera korrekt oavsett väderlek och kräver ingen uppsikt. Automower® är utformad för att tåla det tuffa nordiska klimatet utan problem..

Installation
Vår Installation är vår tjänst för dig som vill ha hjälp med installationen av en robotgräsklippare på klippytor upp till 500 kvm*. I installationen Small ingår det att installatören lägger ned upp till 150 meter kabel. 150 meter fördelar sig över både begränsningskabel och eventuell guidekabel. All nedläggning sker med kabelnedläggare. Enkelt, smidigt och prisvärt.

*Kan variera beroende på klippytans komplexitet.

Vad är en Small installation
När du köper en standardinstallation av oss så ingår det begränsningskabel i priset. Vår installatör har med allt installationsmaterial till installationstillfället. Installatören installerar upp till 2 “öar”. Har din klippyta behov av fler “öar” görs kostnaden för detta upp direkt med installatör vid installationstillfället. Det antal meter begränsningskabel som installatören lägger vid installationstillfället är upp till 150 meter. Skulle det hända att du behöver mer kabel än vad som medkommer till din installationsstorlek så debiteras den av installatör vid installationstillfället. Avgiften för att lägga kabel utöver det antal meter som medföljde den köpta installationen debiteras med 10 kr / meter begränsningskabel som behöver läggas av installatör vid installationstillfället.

Vad ingår i installationen?
- Inspektion av Klippyta
- Installation av laddstation
- Nedläggning av begränsningskabel med en kabelnedläggare upp till 150 meter. De 150 meterna fördelar sig över både begränsningskabel och eventuell guidekabel
- Nedläggning av kabel vid upp till 2 “öar”
- Demonstration av robotgräsklipparen
- Funktionstest av robotgräsklipparen
- Programmering av robotgräsklipparens körschema
- Grovstädning

Förutsättningar för installation
- Du som kund ansvarar för att robotgräsklipparen finns på plats vid installationstillfället.
- Se till att det finns ett jordat eluttag.(220 V) tillgängligt, vi gör inga elektriska installationsarbeten.
- Du som kund är skyldig att meddela installatören på plats om eventuella kablar, vattenslangar eller dylikt som ligger nära marknivå.
- Installatören ska kunna nå installationsplatsen i egen bil. Eventuella avgifter för parkering, färja eller andra transportavgifter betalas av kund. Om installatören inte kan nå installationsplatsen i egen bil, måste lösning för installation avtalas direkt med installatör.
- Installation genomförs ej om det är tjäle i klippytans underlag.

Förberedeser för installation
- Se till att klippytan är nyklippt.
- Rensa klippytan på grenar, leksaker och andra lösa föremål som kan skada robotgräsklipparen.
- Eventuella stenläggningar måste du som kund själv lyfta bort innan, våra installatörer utför inga anläggningsarbeten.
- Vid väldigt torrt underlag är det kundens ansvar att vattna så att det är möjligt för installatören att lägga ner kabeln i marken.

Att tänka på
- Bortforsling av emballage samt ingår ej.
- Anläggningsarbeten ingår ej.
- Flyttning av plattor och marksten ingår ej.
- Utjämning av underlag ingår ej.
- Manuell nedläggning av begränsningskabel i upp till 20 meter.
- Efterjustering av begränsningskabel ingår ej.
- Om det vid montering visar sig att en eller flera av förutsättningarna inte är uppfyllda, kan ÄTA-kostnad för avhjälpande av detta tillkomma.
- Att klippa rent under buskar och dylikt så att det inte kommer in grenar och kvistar som kan skada robotens klippblad.
- Låt robotgräsklipparen följa det klippschema som installatören programmerar vid installationstillfället i minst tre veckor tills klippytan är helt inklippt. Efter det kan du justera robotens klipptider efter behov.
- Det är inte möjligt att göra rotavdrag för denna tjänst.

OBS! Vid mer komplicerad tomt än en vanlig kvadratiskt formad, så rekommenderar vi att ni kontaktar produktrådgivning.

Enstaka postnummer täcks i dagsläget inte av vårt installationserbjudande. Skulle det gälla ditt postnummer kommer vi att kontakta dig så snart som möjligt.

På den här produkten utförs PDI (inspektion före leverans), vilket innebär att produkten kommer att packas upp, gås igenom samt att leveranskontroll utförs. Se köpvillkor för mer information och läs Säkerhetsföreskrifter (PDF Säkerhetsföreskrifter).

Egenskaper

VarumärkeHusqvarna
Art.Nr.str831539966909
Klipphöjd2,0-6,0 cm
UtförandeInstallation Ingår
Guidekablar1
DriftkällaBatteri
Smartphone KopplingBluetooth
TypRobotgräsklippare
VersionMed batteri och laddare
Ungefärlig klipptid/laddning70 min
Klippyta1000 m2
Klippbredd22 cm
Motoreffekt25 W
GPS-stödd NavigeringNej
Höjd25 cm
Ingår InstallationsmaterialJa
Längd63 cm
Högsta Ljudnivå60 dBa
Max Lutning40 %
MulticlipJa
PIN-kodJa
Vikt9,2 kg
Bredd51 cm
EAN-nr7391736361514