Ring oss på 020-25 00 25
  • Kundservice är stängt
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på 14 platser i Sverige!
0
0 kr

Robotgräsklippare Solo by AL-KO Robolinho 2000 E

Robotgräsklippare Solo by AL-KO Robolinho 2000 E
Robotgräsklippare Solo by AL-KO Robolinho 2000 E
13 995 kr

Delbetala från  294 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Robotgräsklippare från Solo by AL-KO som passar gräsmattor upp till 2000 m² och klarar sluttningar på 45% samt hinder som t.ex. träd utan problem. Klipphöjden kan ställas in steglöst mellan 2,5-5,5 cm så att du kan justera gräsklippningen efter behov. Utrustad med integrerad sensorteknik som ger maximal säkerhet för både människor och djur, men även för robotgräsklipparen. Tack vare det dubblat knivsystem med BioClip säkerställs det att finklippta gräset faller ner i gräsmattan och förvandlas till biologiskt gödselmedel. Behovet av att ta bort gräset försvinner.
Enkel installation
Med bara ett par arbetsmoment är Robolinho® redo att börja klippa: Ställ upp och förankra laddstationen, dra den medföljande begränsningskabeln och fäst den med märlor. Programmera klipptider, mät upp kabellängden och ställ in startpunkter – sedan är det klart.

Greppvänlig profil
Robolinho® klarar av stora stigningar med greppvänlig profil. De båda hjulen ger ett ordentligt markfäste och klarar av stigningar upp till 45%.

Vändbara knivar av specialhärdat stål
Unikt för Robolinho® är systemet med vändbara dubbla bioklippknivar gjorda av specialhärdat stål. Knivarna kör växelvis till vänster och höger och förblir därför vassa i lång tid. Bioklippning ger ett perfekt klippresultat, minskar nedsmutsningen av chassit och gör det onödigt att ta bort gräsklippet från gräsmattan.

Lätt att manövrera
Den lättöverskådliga displayen gör programmeringen av Robolinho® lekande lätt. Du behöver bara mata in dagar och tider då du vill att robotklipparen ska klippa.

Egenskaper

VarumärkeSolo by AL-KO
Art.Nr.127528
Klipphöjd2,5-5,5 cm
UtförandeEgen installation
GuidekablarNej
DriftkällaBatteri
Smartphone KopplingNej
TypRobotgräsklippare
VersionMed batteri och laddare
Ungefärlig klipptid/laddning180 min
Area2000 m2
Klippbredd23 cm
GPS-stödd NavigeringNej
Ingår InstallationsmaterialNej
Högsta Ljudnivå56 dBa
Max Lutning45 %
MulticlipJa
PIN-kodJa
EAN-nr4003718059908