Installation robotgräsklippare

Robotgräsklippare WOLF-Garten Loopo M2000

Robotgräsklippare WOLF-Garten Loopo M2000
Robotgräsklippare WOLF-Garten Loopo M2000
Robotgräsklippare WOLF-Garten Loopo M2000
Robotgräsklippare WOLF-Garten Loopo M2000
Robotgräsklippare WOLF-Garten Loopo M2000
Robotgräsklippare WOLF-Garten Loopo M2000
Robotgräsklippare WOLF-Garten Loopo M2000
Robotgräsklippare WOLF-Garten Loopo M2000
17%

Installation- vi hjälper dig!

Vi erbjuder installation av denna produkt, fyll i ditt postnummer för att få ett pris.

Rek. pris 15 990 kr
13 326 kr

Delbetala från  280 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Loopo M är en smart, familjevänlig och extremt yteffektiv robotgräsklippare. Yteffektivitet är kanske det som utmärker Loopo M mest. Robotgräsklipparen klarar upp till 2000 m² på mycket kort tid och ger därmed många timmars klippfri tillgång till gräsmattan för barn och husdjur. Med en stark 200W-knivmotor som driver en solid och vass stålkniv klarar denna robot även högt gräs.
Loopo M har ett av marknadens starkaste och mest tidseffektiva klippsystem, tack vare design och konstruktion samt den smarta klippfunktionen Smart Mow. Roboten är mycket ekonomisk och tyst att använda. Tack vare Eco Mode med lägre varvtal är ljudnivån endast 64 dB – vilket också möjliggör att man ställer in klippschemat på kvällen utan att grannarna blir störda.

Med sitt unika kantklippningsprogram (EDGE MODE) lämnar Loopo M inga hörn oklippta. Tack vare knivens placering på roboten klipps dessutom gräsmattan över begränsningskabeln - och du slipper använda trimmern. Robotgräsklipparen klarar även att hantera flera zoner t.ex. om det är en gräsmatta med smala passager.

Med sitt pivothjul framtill manövrerar Loopo M tidseffektivt och smart över gräsmattan och i trängre utrymmen. Tack vare WOLF-Garten's speciella Power Wheels tar sig roboten fram i utmanande terräng och klarar sluttningar upp till 36%. Man kan även utrusta robotgräsklipparen med Power Grips som underlättar framkomligheten vid våtare delar av gräsmattan och även i kuperad terräng.

Loopo M ger ett fantastiskt bioklippresultat på hela den kabelinringade gräsmattan, som innebär en kontinuerlig miljövänlig återgödsling av gräsmattan. Den solida kniven är mycket stark, slittålig och har en livslängd på en hel säsong vilket gör roboten relativt kostnadseffektiv.

Loopo M har en modulär design vilket underlättar vid service och underhåll. Man kan nästan själv byta ut samtliga delar i roboten utan verktyg. Vid nedladdning av WOLF-Garten mobilapp underlättar man vid både installationen, men också vid drift och användning av robotgräsklipparen. Installationen är mycket enkel och logisk. Som hjälp vid installationen kan man använda sig av: Manual, Quick Start Guide, Youtube eller mobil-appen.

Loopo M2000 har en körtid på 60-70 minuter för att sedan gå tillbaka och ladda i 70-90 minuter. Den maximala yta roboten klarar är 2000 m² under optimala förhållande och garanterat 1200 m² även om man har flera zoner och sluttningar.

Specifikationer
- Knivmotor: 200 W
- Klippbredd: 28 cm
- Klipphöjd: 15-60 mm
- Multi-Zon
- Integrerad regnsensor
- Modulär design för enkelt underhåll
- Barnsäker
- Elkonsumtion: 11 – 18 kWh/månad
- Tystgående, endast 64dB

Detta medföljer
- Robotgräsklippare
- Laddstation
- Power Wheels
- RoboGrips
- Kabel 250 meter
- Peggar 300 st
- Robotgödsel för 40 kvm

Egenskaper

VarumärkeWOLF Garten
Art.Nr.22BCFAEA650
FärgRöd
Klipphöjd1,5-6,0 cm
Guidekablar1
DriftkällaBatteri
Smartphone KopplingBluetooth
TypRobotgräsklippare
VersionMed batteri och laddare
Ungefärlig klipptid/laddning70 min
Area2000 m2
Klippbredd28 cm
Motoreffekt200 W
GPS-stödd NavigeringNej
Höjd21 cm
Ingår InstallationsmaterialJa
Längd63 cm
Högsta Ljudnivå69 dBa
Max Lutning36 %
MulticlipJa
Effekt200 W
PIN-kodJa
Bredd46 cm
EAN-nr4008423883428