Snöslunga WOLF-Garten SF 61E

Snöslunga WOLF-Garten SF 61E
Snöslunga WOLF-Garten SF 61E
Snöslunga WOLF-Garten SF 61E
Snöslunga WOLF-Garten SF 61E
Snöslunga WOLF-Garten SF 61E
Snöslunga WOLF-Garten SF 61E
Snöslunga WOLF-Garten SF 61E
Snöslunga WOLF-Garten SF 61E
10 495 kr

Delbetala från  220 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Beskrivning

WOLF-Garten SF 61 E är en populär 2-stegs snöslunga som erbjuder det mesta man kan önska sig. Drivning med 6 hastighet framåt och 2 hastigheter bakåt. Med 61 cm arbetsbredd och 53 cm intagshöjd lämpar sig denna snöslunga för medelstora ytor. Med kraftfull WOLF OHV motor med 230 V elstart och 180⁰ reglerbart utkast från förarposition.
Med släpskorna ställer man hur nära underlaget snöslungan ska jobba. Har man ett fast underlag kan släpskorna ställas så lågt som möjligt, medan man vid grusgångar ställer upp släpskorna så inte slungan tar med sig gruset. X-treme snöskruvarna är effektiva och rejäla för att bryta ner snö och is. Belysningen gör att man kan använda snöslungan i mörker och ändå ha full koll på vad man gör.

Enstegssnöslungor
Enstegssnöslungor drivs med hjälp av snöskruven i kombination med handkraft. Dessa snöslungor lämpar sig väl på mindre ytor och vid måttliga snöfall.Fördelen med enstegssnöslungor är att dom är effektiva hela vägen ner till underlaget vilket gör att din uppfart blir helt städad från snö.

Tvåstegssnöslungor
Tvåstegssnöslungor har drivning på hjulen och de flesta modeller har växlar för drivning både framåt och bakåt. Dessa snöslungor är lämpliga för större ytor och rejäla snöfall då de bearbetar snön i två separata steg. Först bryts snön ner och matas in till impellern som sedan skickar ut snön genom utkastet. Avståndet till marken snöslungan arbetar ställer man in med släpskorna, vilket gör att de passar bra till underlag som grusgångar.

Trestegssnöslungor
Trestegssnöslungor är en unik och patenterad arbetsteknik som ger en ökad genomströmning av snö med 25% och en total tidsbesparing på 30% jämfört med traditionella tvåstegssnöslungor. Vid första steget matar snöskruvarna i var sin ände in snön till mitten där den tvärgående snöskruven tar vid och skruvar i andra steget in snön till impellern som i tredje steget skickar snön ut genom utkastet. Trestegssnöslungorna har likt två stegssnöslungorna drivning på hjulen och växlar för drivning både framåt och bakåt. Dessa snöslungor är lämpliga för större ytor och rejäla snöfall då de bearbetar snön i tre separata steg.

Den centralt tvärgående snöskruven fungerar likt en tunnelborrmaskin genom ett berg, den borrar sig in i packad snö utan ansträngning, vilket förhindrar att snöslungan stegrar sig som tvåstegssnöslungor har en tendens att göra i packad snö.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeWOLF Garten
Art.Nr.31AW6BF2650
SlungtypTvåstegs
ElstartJa
DriftkällaBensin
Antal Växlar6 framåt + 2 bakåt
TypSnöslunga
Cylindervolym208 cc
Motoreffekt3900 W
Vikt86 kg
Arbetsbredd61 cm
EAN-nr4009269304580