Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Snöslunga

Filtrera

2295kr
45795kr

Visa utvalda artiklar

(18)

Visa enbart nyheter

(5)

Bensin

(62)

Batteri

(9)

El

(7)

Motorolja

(2)

Ja

(44)

Nej

(5)

Tvåstegs

(56)

Enstegs

(13)

Trestegs

(4)

36cm
106cm

Sortera

81 Produkter

Snöslunga MTD Smart ME 53

Snöslunga MTD Smart ME 53

5 495 kr

Se priset!

Snöslunga MTD Optima ME 66

Snöslunga MTD Optima ME 66

15 925 kr

Se priset!

Snöslunga MTD Optima ME 76

Snöslunga MTD Optima ME 76

18 895 kr

Se priset!

Snöslunga MTD Smart ME 61

Snöslunga MTD Smart ME 61

9 995 kr

Se priset!

Snöslunga Alpina AS 62 P

Snöslunga Alpina AS 62 P

10 559 kr

Se priset!

Snöslunga MTD Smart M 61

Snöslunga MTD Smart M 61

9 715 kr

Se priset!

Du har sett 36 av 81 produkter
1 av 3

Vanliga frågor om

Hur fungerar en snöslunga?
Vilken modell av snöslunga ska jag välja?
Går alla snöslungor på bensin?
Var ska jag rikta min snöslunga vid användning?

Röj upp med en pålitlig snöslunga

Under de nordiska vintrarna händer det ofta att landskapet förändras från dag till dag. Ibland kan ett snöoväder slå till över natten och när du vaknar är plötsligt uppfarten täckt av snö, garageporten blockerad och du har bråttom till jobbet. En bra snöslunga kan i det läget vara ovärderlig. På kort tid kan du rensa uppfarten och trottoarerna kring huset så att du och grannarna kan röra er säkert längs med gatan om kommunens snöröjning ännu inte hunnit infinna sig. Har du en större gård kan du på samma sätt snabbt slunga snön från stigarna mellan huset och till ladugården.

Olika snöslungor i olika format

Det finns många olika sorter att välja på om du är på jakt efter en snöslunga. Dels kan du välja hur slungan ska vara driven. Det allra vanligaste är en bensindriven snöslunga. Det går också att hitta en batteridriven snöslunga där du tar ut och laddar batteriet eller en eldriven snöslunga som du laddar direkt med sladdanslutning. Andra relevanta inställningar som du kan fundera över innan du köper din snöslunga är hur bred arbetsyta den ska täcka, hur långt du behöver slunga snön och hur länge en laddning behöver räcka. En enstegsslunga passar för ett tunnare lager snö, medan en tvåstegsslunga röjer snö i större mängder. Se över dina ytor och ditt behov innan du börjar leta efter vinterns snöslunga. Det finns mycket att välja på för alla olika typer av hushåll.

Försäkra dig mot snökaoset med snöslunga

Om du är husägare i det nordiska klimatet vet du säkert hur tråkigt det är att behöva skotta manuellt om och om igen under vinterhalvåret. Genom att köpa snöslunga blir jobbet gjort både snabbare, enklare och bättre. Minimera frustrationen inför årets vinter och försäkra dig mot snökaoset i tid. Det finns en snöslunga som passar dig i vårt breda utbud här på Bygghemma.se.