Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Eldrivna snöslungor

Snöslunga Metalcraft 2000W

Snöslunga Metalcraft 2000W

2 575 kr3 219 kr

Spara 644 kr

Kampanj

Tillfälligt slut

Du har sett alla 2 produkter

Vanliga frågor om

Eldriven snöslunga eller bränsledriven?
Hur bred är min eldrivna snöslunga?
Är en eldriven snöslunga en enstegsslunga?

En eldriven snöslunga gör jobbet.

En eldriven snöslunga är ett bra och prisvärt alternativ för dig som inte vill skotta för hand eller investera i en bensindriven snöslunga. Tänk dig miljöbesparing och prestanda i en och samma maskin. Vi på Bygghemma.se har ett brett utbud av snöslungor som passar just ditt behov.

Den eldrivna snöslungan passar dig med litet -eller normalstort snöröjningsbehov. För skottning av jämna, hårda ytor såsom parkeringsplatser, garageuppfarter och trottoarer gör den eldrivna snöslungan jobbet åt dig. Med den eldrivna snöslungan slipper du bensinångor, läckage och buller. Driftskostnaderna för el jämfört med bensin blir betydligt mindre. Dessutom kräver en eldriven snöslunga nästan inget underhåll och är både lättarbetad och lättstartad.

Praktiskt med elektrisk snöslunga

En elektrisk snöslunga är framtidens maskin för snöskottning då den ger dig fördelar som hög prestanda, låg driftskostnad och skonsam miljöpåverkan. De eldrivna snöslungorna är det perfekta alternativet mellan manuell snöskottning och en dyr bensindriven snöslunga. Med en eldriven snöslunga gör du dig av med snön men sparar både miljö, pengar och arbete.