Stångsåg Husqvarna 115iPT4 utan Batteri

Stångsåg Husqvarna 115iPT4 utan Batteri
Stångsåg Husqvarna 115iPT4 utan Batteri
Stångsåg Husqvarna 115iPT4 utan Batteri
Stångsåg Husqvarna 115iPT4 utan Batteri
18%
Just nu!
Kampanj

Välj tillval

  • Laddare?

  • Konsumentbatteri?

  • Proffsbatteri?

  • Ryggburet batteri?

Rek. pris 2 190 kr
1 795 kr

Delbetala från  107 kr/mån

Åter i lager 2020-04-10 

Beskrivning

115iPT4 är en batteridriven stångsåg från Husqvarna med hög kapacitet och teleskopiskt handtag som ger maximal räckvidd (upp till 4 m). Stångsågen har en slimmad sågkropp som ger utmärkt översikt under arbete. En lätt och effektiv maskin utan direkta utsläpp och vibrationer. Utrustad med intuitiv display och verktygslös kedjespännare som gör arbetet enklare.
OBS! Levereras utan batteri och laddare

Teleskopstång
Stången har teleskopfunktion för snabb såghöjdsjustering.

Transportläge
Delbar produkt för enkel transport och lagring.

Intuitiv tangentbord
Knappsats med på / av-knapp för säker och bekväm aktivering och savE™-funktion för längre körtid. LED-återkoppling när produkten är aktiv.

savE™
Välj mellan normal- eller savE™-läge, beroende på förhållandena, för maximal effekt eller maximal körtid. Oavsett vilket får du alltid perfekt resultat.

Verktygslös kedjespännare
Snabb och enkel kedjespänning och montering av svärd och kedja utan verktyg.

Tillförlitlig och långvarig användning
Ingen bensin, inget motorljud, inga direkta utsläpp, bara ett tryck och du är redo. Det kraftfulla 36V Li-ion batteriet är konstruerat för tillförlitlig, långvarig användning och kan laddas hundratals gånger.

Tystgående
Eftersom produkten är tystgående blir arbetsmiljön behaglig och arbetet stör inte heller omgivningen i någon större utsträckning.

Ett batteri passar alla
Batteripacket är konstruerat för krävande och långvarig professionell användning. Det passar alla våra handhållna maskiner, vilket gör att du snabbt kan växla mellan trimmer, blåsare, motorsåg och häcksax och fortsätta att arbeta.

Lätt och ergonomisk
Modellerna i 100-serien har en kompakt, slimmad utformning för utmärkt ergonomi. Detta gör dem lätta och välbalanserade och ger ett bekvämt arbete i trädgården.

På den här produkten utförs PDI (inspektion före leverans), vilket innebär att produkten kommer att packas upp, gås igenom samt att leveranskontroll utförs. Se köpvillkor för mer information och läs Säkerhetsföreskrifter (PDF Säkerhetsföreskrifter).

Dokument

Egenskaper

VarumärkeHusqvarna
Art.Nr.9678680-01
DriftkällaBatteri
TypStångsåg
VersionUtan batteri och laddare
Vibrationsvärde2,3 m/s2
Spänning36 V
Delning1/4 tum
Vikt3,5 kg
EAN-nr7391736623483